Zolang de kantines niet open mogen, gelooft trainer Kristof Rondelez niet dat het amateurvoetbal opnieuw kan opstarten.
Volledig scherm
Zolang de kantines niet open mogen, gelooft trainer Kristof Rondelez niet dat het amateurvoetbal opnieuw kan opstarten. © VdB

Kristof Rondelez verlaat eind dit seizoen RC De Panne: “Ik kan me niet verzoenen met verlaagde ambities”

VOETBAL DERDE PROVINCIALE ANa twee seizoenen houdt Kristof Rondelez het voor bekeken als T1 van derdeprovincialer Racing De Panne. De moeilijke financiële situatie en de bijgestelde ambities van de kustploeg bleken niet verenigbaar met de gezonde ambitie, die de oefenmeester koestert. T2 Rob Deblock mag het volgend seizoen als hoofdtrainer proberen.

0 reacties

 1. Luc Calsijn (KSK Maldegem): “Fusieverhaal blijft ons boeien”
  voetbal tweede provinciale A

  Luc Calsijn (KSK Maldegem): “Fusiever­haal blijft ons boeien”

  Voetbal Vlaanderen hakte de knoop door. Geen voetbal meer in de amateurreeksen. Een verrassing is het niet. Voor de clubs is de duidelijkheid heel erg welkom. Ook voor tweedeprovincialer KSK Maldegem. We hielden de vinger aan de pols bij Luc Calsijn. Van het stopzetten van de competitie naar het fusieverhaal in Maldegem is het maar een klein sprongetje in ons gesprek met de duivel-doet-al van de roodgelen.
 2. Bart Webers (KSK Heist) verneemt na lange werkdag dat competitie wordt stopgezet: “Ik wil niet dat er op deze manier een einde komt aan mijn carrière”
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  Bart Webers (KSK Heist) verneemt na lange werkdag dat competitie wordt stopgezet: “Ik wil niet dat er op deze manier een einde komt aan mijn carrière”

  Het zijn drukke tijden ten huize Bart Webers (36). Karen, de partner van Bart, schonk tien dagen geleden het levenslicht aan Anna, na Marie en Roos het derde meisje in de Webersbubbel, die nu uit vijf bestaat. Het familiale geluk lacht Bart Webers, die zijn handen meer dan vol heeft na de komst van een derde spruit, dus toe. Tijd om aan iets anders te denken, al was het maar voetbal in deze voetballoze tijden, heeft de Limburger uit Westmeerbeek niet.
 1. Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"
  Play
  Veldrijden

  Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"

 2. Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"
  Play

  Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"