Kristof Michiels (r.) in druk overleg met Tony Van den Bosch (l.) en assistent Wim Van Poucke. De Kangoeroescoach wil iedereen betrekken.
Volledig scherm
Kristof Michiels (r.) in druk overleg met Tony Van den Bosch (l.) en assistent Wim Van Poucke. De Kangoeroescoach wil iedereen betrekken. © Mpics

Kristof Michiels (Kangoeroes) waarschuwt zijn team voor de eerstvolgende tegenstander: “We zullen meteen klaar moeten zijn. Giants is een animal”

BASKETBAL BNXT-LEAGUEKangoeroes mag woensdag aan de bak in Antwerpen. Na een twee op twee begint Giants als favoriet aan het regionale treffen. Maar Mechelen deed het ook niet onaardig en trekt met open vizier naar de Lotto Arena. Wie weet zit er iets in.

  1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
    Livios

    Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

    De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.