Kristof De Rho is voor de rest van het seizoen hoofdtrainer van tweedeprovincialer KM Eendracht Machelen.
Volledig scherm
Kristof De Rho is voor de rest van het seizoen hoofdtrainer van tweedeprovincialer KM Eendracht Machelen. © Robby Verdickt

Kristof De Rho is nu hoofdtrainer van Machelen: “Ik besef dat dit voor een eerste opdracht als T1 geen geschenk is”

VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE BTweedeprovincialer KM Eendracht Machelen gaat voort met Kristof De Rho als hoofdtrainer. Hij volgt Fréderic Van Dorpe op. Voor de gewezen speler van onder meer Sparta Petegem en KSC Dikkelvenne is het een eerste opdracht als T1.

 1. Hangt er een fusie tussen SVD Kortemark en SK Roeselare-Daisel in de lucht? Kortemarkvoorzitter Daniël Verduyn ontkent: “Nog geen enkel gesprek in die richting”
  voetbal tweede provinciale A

  Hangt er een fusie tussen SVD Kortemark en SK Roeselare-Dai­sel in de lucht? Kortemark­voor­zit­ter Daniël Verduyn ontkent: “Nog geen enkel gesprek in die rich­ting”

  SVD Kortemark gaf een kleine twee weken geleden aan dat het volgend seizoen niet meer uitkomt met haar eerste ploeg in tweede provinciale en voortbouwt op de B-ploeg in vierde provinciale. Enkele stemmen verkondigden dat Kortemark van plan is een fusie aan te gaan met eersteprovincialer SK Roeselare-Daisel, de club waar Daniëls zoon Alexander Verduyn ondervoorzitter is. “Daar is echter niets van aan”, laat de pater familias ons weten.
 1. Lierse boekt 911.000 euro verlies, CEO Yorik Torreele nuanceert: “Zonder uitzonderlijke coronasituatie hadden we dicht bij break-even gezeten”
  Voetbal 1B

  Lierse boekt 911.000 euro verlies, CEO Yorik Torreele nuanceert: “Zonder uitzonder­lij­ke coronasitu­a­tie hadden we dicht bij break-even gezeten”

  Lierse Kempenzonen heeft in het boekjaar 2020-2021 een verlies van 911 000 euro geleden. Dat blijkt uit de jaarrekening die de club uit 1B onlangs neerlegde. Toch is er volgens CEO Yorik Torreele geen reden tot paniek: “Zonder covid hadden we bijna break-even gedraaid, maar we kennen nu eenmaal uitzonderlijke omstandigheden.” Intussen staat voorzitter/eigenaar Luc Van Thillo garant voor de continuïteit.