Kristof De Rho is voor de rest van het seizoen hoofdtrainer van tweedeprovincialer KM Eendracht Machelen.
Volledig scherm
Kristof De Rho is voor de rest van het seizoen hoofdtrainer van tweedeprovincialer KM Eendracht Machelen. © Robby Verdickt

Kristof De Rho is nu hoofdtrainer van Machelen: “Ik besef dat dit voor een eerste opdracht als T1 geen geschenk is”

VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE BTweedeprovincialer KM Eendracht Machelen gaat voort met Kristof De Rho als hoofdtrainer. Hij volgt Fréderic Van Dorpe op. Voor de gewezen speler van onder meer Sparta Petegem en KSC Dikkelvenne is het een eerste opdracht als T1.

 1. Stijn Meert en KM Torhout hervatten vanaf de derde plaats de competitie: “Groep heeft de lat hoger gelegd”
  VOETBAL DERDE NATIONALE A

  Stijn Meert en KM Torhout hervatten vanaf de derde plaats de competitie: “Groep heeft de lat hoger gelegd”

  Na anderhalve maand zonder officiële wedstrijd hervat KM Torhout dit weekend de competitie met een trip naar Sint-Niklaas. De derdenationaler ging de winterstop in als derde in de stand, op één punt van Lebbeke en op 9 eenheden van leider Oostkamp. Het is de Velodroomformatie menens om ook na Nieuwjaar in de top drie van het klassement te blijven.
 2. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.
 1. Sam Lambrecht met KBBC Oostkamp op bezoek bij ex-ploeg KBGO Finexa Basket@Sea: “Potentieel is aanwezig om in top drie te eindigen”
  BASKETBAL TOP DIVISION TWO

  Sam Lambrecht met KBBC Oostkamp op bezoek bij ex-ploeg KBGO Finexa Basket@Sea: “Potentieel is aanwezig om in top drie te eindigen”

  Sam Lambrecht (22) speelt sinds dit seizoen opnieuw in West-Vlaanderen. Nadat hij KBGO verliet voor Spirou Charleroi ging Lambrecht afgelopen zomer aan de slag bij het Oostkamp van coach Gerrit Major in Top Division Two. Zondagmiddag keert hij even terug naar de Koninklijke Stallingen voor een duel met KBGO Finexa Basket@Sea.