Doelman Kristof De Baere kijkt uit naar het duel tegen FC Destelbergen.
Volledig scherm
Doelman Kristof De Baere kijkt uit naar het duel tegen FC Destelbergen. © Robby Verdickt

Kristof De Baere (Maldegem) voor de topper tegen Destelbergen: “Voor zo’n matchen is het woord ‘clash’ bedacht”

voetbal tweede provinciale APretoogjes bij voorzitter Kiran Van Landschoot en een brede glimlach bij duivel-doet-al Luc Calsijn na de winst van KSK Maldegem in Lovendegem. 0-4, kurkdroge winst en barstend van vertrouwen naar de topper tegen Destelbergen. “Lukt het dit jaar dan toch es voor ‘den SK’?” We hoorden het Calsijn en Van Landschoot net niet luidop denken. Doelman Kristof De Baere (35) speelt geen verstoppertje en hoopt ook op promotie. Wij schoven in de aanloop naar de topper tegen Destelbergen het sluitstuk van Maldegem enkele stellingen onder de neus. En toegegeven, we stopten er een paar tussen om De Baere uit zijn kot te lokken. Maar als schooldirecteur heeft hij geen mediatraining nodig en dribbelde hij best handig onze vragen.

 1. Aanvaller Jordy Mathei ruilt Dessel voor Houtvenne: “Ik geloof rotsvast in het mooie project van de club”
  voetbal tweede nationale B

  Aanvaller Jordy Mathei ruilt Dessel voor Houtvenne: “Ik geloof rotsvast in het mooie project van de club”

  Er staat geen maat op de transferhonger van Houtvenne. De rode lantaarn in tweede nationale B voegde het voorbije weekend Jordy Mathei aan zijn kern toe. De inwoner van Sint-Truiden komt over van Dessel Sport, waar hij zowat de ganse eerste ronde basisspeler was. De overgang dankt Houtvenne aan de samenwerking met Westerlo. Het is meteen de zesde nieuwkomer voor de Hulshoutse formatie.
 2. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.