Een duel tussen twee spelers met een pak ervaring: Kristof Bloemen van Geel zit bezoeker Kurt Remen bijna letterlijk op de hielen.
Volledig scherm
Een duel tussen twee spelers met een pak ervaring: Kristof Bloemen van Geel zit bezoeker Kurt Remen bijna letterlijk op de hielen. © Mpics

Kristof Bloemen wint met Geel topper tegen Berg en Dal (3-1): “De wil om te winnen, was groter bij ons”

Voetbal eerste provincialeASV Geel heeft zaterdagavond in eerste provinciale de veel besproken topper tegen Berg en Dal gewonnen. De Meerhoutse buren kwamen wel op voorsprong via Thijs Van Pol, maar Geel zette, via Thierry Vandermeeren, snel orde op zaken. Halfweg de tweede helft legde Gabriel Alleoni Carvalho, met zijn tweede doelpunt van de avond, de 3-1-eindstand vast.

  1. Faïz Selemani aast op een transfer, maar verdedigt nog steeds de kleuren van KV Kortrijk: “We zullen op het einde van de rit wel zien waar het schip strandt”
    Voetbal Jupiler Pro League

    Faïz Selemani aast op een transfer, maar verdedigt nog steeds de kleuren van KV Kortrijk: “We zullen op het einde van de rit wel zien waar het schip strandt”

    KV Kortrijk wist vooraf dat het lastig ging worden tegen een stug Sint-Truiden. De Truienaars verloren in de competitie niet meer sinds 28 januari. In het Guldensporenstadion breidden ze hun ongeslagen reeks verder uit. Bij de West-Vlamingen stond - ondanks een nakende transfer - Faïz Selemani aan de aftrap. De Comorees speelde een degelijke partij.