Kris Slachmuylders poserend met een Racingshirt voor ‘zijn’ Oscar Vankesbeeckstadion.
Volledig scherm
Kris Slachmuylders poserend met een Racingshirt voor ‘zijn’ Oscar Vankesbeeckstadion. © Mpics

Kris Slachmuylders (Racing Mechelen) over de tijd van toen: “Ontlading na laatste derbyzege was ongezien in België”

Voetbal TraditieclubsZeventien jaar lang verdedigde Kris Slachmuylders de kleuren van Racing Mechelen. Een onbetwiste titularis was hij zelden, maar één namiddag in 2004, het jaar waarin de club haar 100-jarig bestaan vierde nota bene, volstond om zich er onsterfelijk te maken. Op 1 februari 2004  bezorgde Slachmuylders Racing, met een rake kopbal na de pauze, de laatste derbyzege tegen stadsrivaal KV (0-1).

 1. SK Nieuwkerke onder leiding van nieuw trainersduo Eddy Verbeeck en T2 Geert Brouton van start
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE B

  SK Nieuwkerke onder leiding van nieuw trainers­duo Eddy Verbeeck en T2 Geert Brouton van start

  Tweedeprovincialer SK Nieuwkerke wil beter en meer dan vorig seizoen, toen het twaalfde eindigde. Met Eddy Verbeeck en terug van weggeweest zijn assistent Geert Brouton, trok de club van voorzitter Christophe Croquette een nieuw trainersduo aan. Er zijn ook heel wat nieuwe spelers. “We hadden door blessures en een wat krappe kern een moeilijk seizoen”, zegt de voorzitter.
 2. Greg Vanderidt (ex-Beerschot en Rupel Boom) is de nieuwe coach van Racing Mechelen: “Een unieke club”
  voetbal tweede nationale B

  Greg Vanderidt (ex-Beer­schot en Rupel Boom) is de nieuwe coach van Racing Mechelen: “Een unieke club”

  Het Racing Mechelen-bestuur liet er geen gras over groeien en stelde daags nadat het afscheid nam van trainer Dave De Herdt met Greg Vanderidt al zijn nieuwe coach voor. Voor de 51-jarige Vanderidt (onder meer ex-Rupel Boom en Eppegem) een nieuwe sportieve uitdaging na zijn korte passage bij Beerschot waar hij vorig seizoen werkte als assistent van Javier Torrente en na diens ontslag het seizoen uit deed als T1.
 3. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.