Kris Rykers, de nieuwe beloftencoach van Thes Sport.
Volledig scherm
Kris Rykers, de nieuwe beloftencoach van Thes Sport. © Borgerhoff

Kris Rykers (Thes Sport): “Blij met nieuwe uitdaging als beloftencoach”

Voetbal Eerste nationaleBij Thes Sport schenken ze veel aandacht aan de jeugdwerking en de laatste jaren konden meerdere jongens doorbreken naar het A-team. Zeven jaar geleden kwam Kris Rykers (46) in beeld om de trainersstaf bij de jeugd te versterken met een diploma Uefa B in zijn bezit. Hij behaalde met trots zijn Uefa A-diploma. Kon zijn kennis overbrengen op verschillende jeugdploegen in de bovenbouw, specialiseerde zich in de fysieke opbouw en liep tijdens zijn opleiding stage bij het eerste elftal van Thes Sport. Het jeugdbestuur nam de beslissing om Kris Rykers te promoveren tot beloftencoach.

 1. Giebe Algoet is terug na zware knieblessure: “Ik heb het hoogspringen heel hard gemist”
  ATLETIEK

  Giebe Algoet is terug na zware knieblessu­re: “Ik heb het hoogsprin­gen heel hard gemist”

  Giebe Algoet (23) is een bekende naam in de Belgische atletiekwereld. Als hoogspringer behaalde hij de afgelopen jaren verschillende titels en medailles op Vlaamse en Belgische kampioenschappen en heeft hij een knap persoonlijk record van 2m10. Door corona en een zware knieblessure moest Algoet in 2020 gedurende vele maanden het hoogspringen links laten liggen, maar intussen is hij alweer zes weken goed aan het trainen. “Ik heb het hoogspringen enorm gemist”, klinkt het.
 1. Philippe Clement hard voor zijn team na inzinking: “Dit heb ik nog nooit gezien”
  Play
  Club Brugge
  22

  Philippe Clement hard voor zijn team na inzinking: “Dit heb ik nog nooit gezien”

  0:35
 2. Evenepoel bereidde zich maniakaal voor op de Giro, blijkt in docureeks ‘Ik ben Remco’: “Verrast over progressie die ik al gemaakt hebt”
  Play
  Giro

  Evenepoel bereidde zich maniakaal voor op de Giro, blijkt in docureeks ‘Ik ben Remco’: “Verrast over progressie die ik al gemaakt hebt”

  13:05