Kris Goris was tot begin november nog aan de slag bij Herselt waar hij aan zijn derde seizoen toe was.
Volledig scherm
Kris Goris was tot begin november nog aan de slag bij Herselt waar hij aan zijn derde seizoen toe was. © K. Vrijheid Herselt / RV

Kris Goris is nieuwe T1 van Schriek na plots vertrek van James Van Vaerenbergh en Stein Stuyck: “Het is aan de spelers om dit te keren”

Voetbal derde provinciale BNadat T1 James Van Vaerenbergh en T2 Stein Stuyck zondagavond hun ontslag gaven bij Schriek na de verloren competitiewedstrijd in Walem (2-1), stelde de derdeprovincialer woensdagavond een opvolger aan. Met Kris Goris haalt het een oude bekende binnen, want de 53-jarige coach begon er zijn spelerscarrière. Dit seizoen startte hij nog aan zijn derde seizoen bij eersteprovincialer Herselt, maar daar stapte hij begin november op.

 1. Lennard Hens (FCV Dender) moeten punten pakken tegen SK Deinze: “Versterking tijdens wintermercato was een noodzaak”
  volleybal challenger pro league

  Lennard Hens (FCV Dender) moeten punten pakken tegen SK Deinze: “Verster­king tijdens wintermer­ca­to was een noodzaak”

  Na Alexandre De Bruyn en Gilles Ruyssen versterkte FCV Dender zich op de laatste dag van de wintermercato nog met de Italiaanse linksback Matteo Perri (24) van Excelsior Virton. Een noodzakelijke transfer, want Wesley Vanbelle is een heel seizoen out, Jasper Van Oudenhove is voor lange tijd onbeschikbaar en Valerii Dubko heeft het moeilijk met het hoge niveau van de Challenger Pro League. “Goed dat er versterking is aangetrokken om de blessuregolf op te vangen”, zegt Lennard Hens.
 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).