Kris De Backer en Lille zagen mooie bonus opnieuw uit hun handen glippen.
Volledig scherm
Kris De Backer en Lille zagen mooie bonus opnieuw uit hun handen glippen. © Jef Tegenbos

Kris De Backer (Trainer Lille United): “We schieten voor de tweede week op rij in onze eigen voet”

voetbal 2NBVoor de tweede week op rij, heeft Lille United in tweede nationale B een zege uit handen gegeven. Telkens gebeurde dat via een identiek scenario. Net als vorige week in Bocholt stond de Kempische fusieclub ook zaterdag, in de thuiswedstrijd tegen rode lantaarn City Pirates Antwerpen, bij de rust met 2-0 aan de leiding. Maar in de slotfasen kon de tegenstander zijn achterstand van het bord wegen. Eindstand werd weer 2-2.

 1. Nathan Smets met Krijnen Malle voor degradatietopper naar Hamme: “Iedereen beseft het belang van deze match”
  Futsal eerste nationale

  Nathan Smets met Krijnen Malle voor degradatie­top­per naar Hamme: “Iedereen beseft het belang van deze match”

  Vrijdagavond staat Krijnen Malle voor een belangrijke verplaatsing naar Hamme. Malle deelt na twaalf speeldagen de tiende plaats met Bilzen. De kans is groot dat één van beiden op het einde van dit kampioenschap degradeert. Hamme staat slechts één plaatsje hoger, maar telt wel al zeven punten meer. Winst kan dus een belangrijke opstap betekenen voor Malle.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.