Youngster Fleur Pauwels (KRC Genk Ladies en Red Flame U23) is twee Zulte Waregemspeelsters te snel af.
Volledig scherm
Youngster Fleur Pauwels (KRC Genk Ladies en Red Flame U23) is twee Zulte Waregemspeelsters te snel af. © Dick Demey

KRC Genk Ladies haalt Lisa Petry en Gwyneth Vanaenrode weg bij Standard

Vrouwenvoetbal Super League PO2Lisa Petry en Gwyneth Vanaenrode tekenden vorige week een verbintenis bij KRC Genk Ladies. Voor Fleur Pauwels en Sterre Gielen zijn beide Standardspeelsters geen onbekenden Samen maken ze deel uit van de beloften Red Flames. “Ik ken de kwaliteiten van Lisa en Gwyneth. Zij gaan het Genks team ongetwijfeld een niveau hoger tillen”, weet Genks middenveldster Fleur Pauwels.

 1. Andrew Hjulsager ‘not amused’ na Oostends verlies tegen AA Gent: “Geen Europees voetbal? Er zijn grotere problemen dan dat alleen”
  VOETBAL 1A

  Andrew Hjulsager ‘not amused’ na Oostends verlies tegen AA Gent: “Geen Europees voetbal? Er zijn grotere problemen dan dat alleen”

  KV Oostende heeft geen revanche kunnen pakken tegen AA Gent voor het verlies van vorige donderdag (2-1). In eigen huis ging het zondag met 0-4 onderuit. De match was in de eerste helft eigenlijk al gespeeld, toen tussen de 0-1 en 0-2 doelman Guillaume Hubert naar de kant moest met een directe rode kaart. “Onterecht, maar het mag geen excuus zijn", zucht Arthur Theate. Middenvelder Andrew Hjulsager, die werd gehuldigd als KVO-speler van het jaar, stelt het scherper.
 2. Geen Limburgers in Vlaamse selectie van Dirk Onghena in GP Vermarc: “Niks achter zoeken”
  Wielrennen

  Geen Limburgers in Vlaamse selectie van Dirk Onghena in GP Vermarc: “Niks achter zoeken”

  Naast de WorldTour-teams Deceuninck-Quick-Step en Lotto Soudal staan er zaterdag ProTeams, continentale formaties en clubteams aan de start van de GP Vermarc. En een selectie van zeven renners die in de trui van Cycling Vlaanderen rijden. Bij de zeven is er geen enkele Limburger. Opvallend? “Toch niet en je moet er niks achter zoeken. Ik had wel Limburgers in mijn hoofd, maar ofwel starten die met hun eigen team, ofwel staat hun team aan de start en zijn ze niet geselecteerd”, vertelt Vlaams coach Dirk Onghena.
 1. Straffe beelden tonen hoe Remco Evenepoel en ploegmaats aan zware crash ontsnapten
  Play
  Giro
  3

  Straffe beelden tonen hoe Remco Evenepoel en ploegmaats aan zware crash ontsnapten

  15 mei
 2. Roberto Martínez: “We zullen de beste Eden Hazard zien op het EK”
  Play
  Rode Duivels
  12

  Roberto Martínez: “We zullen de beste Eden Hazard zien op het EK”

  10:49