Janne Geers (l. ) in duel met Ludmila Matavkova (Club YLA).
Volledig scherm
Janne Geers (l. ) in duel met Ludmila Matavkova (Club YLA). © Dick Demey

KRC Genk Ladies en Janne Geers ontvangen leider OHL: “Supporters kunnen ons over de streep helpen”

vrouwenvoetbal super leagueVrijdagavond ontvangt KRC Genk Ladies niemand minder dan OHL, de huidige leider in de Super League. Voor beide ploegen zijn de belangen groot. Terwijl de Genkies knokken voor een plaatsje in play-off 1, duelleert OHL met Anderlecht voor de titel. Voor Janne Geers wordt het een speciale wedstrijd. Vorige seizoen speelde de Genkse nog voor de Leuvense ploeg en ze telt er nog heel wat vriendinnen. “OHL speelt een schitterend seizoen en is torenhoog favoriet. Maar ook wij zijn in een positieve flow en willen daar een stevig Genks blok tegenover stellen”, klinkt Geers strijdvaardig.

 1. Stan Van Dessel en STVV met vertrouwen naar Union: “Als iedereen zijn niveau haalt, zit een stunt er zeker in”
  PREMIUM
  voetbal jupiler pro league

  Stan Van Dessel en STVV met vertrouwen naar Union: “Als iedereen zijn niveau haalt, zit een stunt er zeker in”

  Tijdens de interlandbreak moesten de Kanaries aan de bak voor een oefenwedstrijd op en tegen FC Köln. T1 Bernd Hollerbach kon sowieso niet rekenen op enkele internationals, maar de bedoeling was ook om de jongeren speelgelegenheid te gunnen. Wel was het even schrikken deze week op training. T3 Lamine Cissé werd onmiddellijk ontslagen na een handgemeen met physical trainer Sebastian Klein. Het incident had geen verdere naweeën op de voorbereiding van de wedstrijd bij Union.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 1. Steven Vanmedegael blijft nuchter na de stunt van Knack Roeselare in Modena: “De eerste stap is gezet”
  PREMIUM
  Volleybal CEV-cup

  Steven Vanmede­gael blijft nuchter na de stunt van Knack Roeselare in Modena: “De eerste stap is gezet”

  Roeselare heeft in Modena de derde Italiaanse ploeg in de CEV-competitie verbijsterd doen opkijken. Coach Gianni was nochtans verwittigd nadat het Knack-team reeds in de vorige Europese confrontaties Lube Civitanova en Volley Piacenza had voorbijgestoken. De miljoenenploeg van Valsa Group Modena was, verbazend genoeg drie sets lang, niet opgewassen tegen de wilskrachtige Belgische toppers. Een onverhoopte 0-3-zege in Italië stond na 80 minuten op het scorebord.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 3. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.