Shiara Driesen (links) naast Lars Courtens: "We zullen als nationale ploeg nog nooit zoveel samen getraind hebben in aanloop naar het EK"
Volledig scherm
Shiara Driesen (links) naast Lars Courtens: "We zullen als nationale ploeg nog nooit zoveel samen getraind hebben in aanloop naar het EK" © Mpics

Korfbalster Shiara Driesen mag met nationale ploeg in achtertuin trainen voor EK: “Dit privilege moeten we waarmaken”

De Belgian Diamonds kregen vorige week groen licht om zich voor te bereiden op het EK eind dit jaar. Shiara Driesen (29) van het Nederlandse DeetosSnel in Dordrecht traint voortaan drie keer per week in het Boeckenberg Sportcenter in haar eigen stad.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Oliver Naesen na de Omloop: “Ik zag Kristoff en Ballerini zitten en wist dat het afgelopen was”
  Play

  Oliver Naesen na de Omloop: “Ik zag Kristoff en Ballerini zitten en wist dat het afgelopen was”

 2. Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"
  Play

  Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"