Coach Wim Van Britsom is verheugd met het samenwerkingsakkoord tussen Kontich Wolves en Waasland Education Basketball Academy.
Volledig scherm
Coach Wim Van Britsom is verheugd met het samenwerkingsakkoord tussen Kontich Wolves en Waasland Education Basketball Academy. © Mpics

Kontich Wolves vergroot slagkracht in de regio en ver daarbuiten: “Samenwerking met WEB is een prima zaak voor de jeugd”

BASKETBAL TDM1Kontich Wolves is klaar voor de volgende stap. In een goed onderbouwd plan zet de club een samenwerkingsakkoord op met WEB (Waasland Education Basketball Academy). Clubvoorzitter Chris Daenen en coach Wim Van Britsom zijn de drijvende krachten achter het project. 

 1. Kris Slachmuylders (Racing Mechelen) over de tijd van toen: “Ontlading na laatste derbyzege was ongezien in België”
  Voetbal Traditieclubs

  Kris Slachmuyl­ders (Racing Mechelen) over de tijd van toen: “Ontlading na laatste derbyzege was ongezien in België”

  Zeventien jaar lang verdedigde Kris Slachmuylders de kleuren van Racing Mechelen. Een onbetwiste titularis was hij zelden, maar één namiddag in 2004, het jaar waarin de club haar 100-jarig bestaan vierde nota bene, volstond om zich er onsterfelijk te maken. Op 1 februari 2004 bezorgde Slachmuylders Racing, met een rake kopbal na de pauze, de laatste derbyzege tegen stadsrivaal KV (0-1).
 1. Degryse en Mulder geven Kevin De Bruyne nu al de Gouden Bal
  Play

  Degryse en Mulder geven Kevin De Bruyne nu al de Gouden Bal

 2. Vormer furieus tijdens pauze: “Waar zijn we vandaag mee bezig? Tegen f***ing Anderlecht!”
  Play
  Club Brugge
  40

  Vormer furieus tijdens pauze: “Waar zijn we vandaag mee bezig? Tegen f***ing Anderlecht!”

  4 mei