Kolbeinn Thordarson in actie tijdens één van de voorbije wedstrijden.
Volledig scherm
Kolbeinn Thordarson in actie tijdens één van de voorbije wedstrijden. © Belga

Kolbeinn Thordarson (Lommel SK): “Soms doet een goede mep wel eens deugd”

Voetbal Challenger Pro LeagueDe zege op het veld van Virton leverde Lommel SK meer op dan zomaar drie punten. Kolbeinn Thordarson (22) heeft het over de gevolgen voor het vertrouwen en kijkt terloops nog eens terug naar de opdoffer in Molenbeek. Krijgt de recente negen op negen zondagavond een vervolg tijdens de thuismatch tegen Deinze?

 1. Jong karting-talent Thomas Strauven uit Houthalen-Helchteren wil richting de autosport en de eenzitters

  Jong kar­ting-ta­lent Thomas Strauven uit Houthalen-Helchteren wil richting de autosport en de eenzitters

  In ons land is de autosport nog steeds erg populair en heel wat jongens en meisjes, dromen van een carrière als professionele racepiloot. De weg naar die autosport loopt uiteraard via het karting. Een van de jonge karttalenten in ons land is de nu 14-jarige Thomas Strauven uit Houthalen-Helchteren. De voorbije jaren was hij succesvol in diverse nationale en internationale kartingcompetities. Hij zet in 2023 een laatste maal op het karting in alvorens de stap naar de autosport te zetten.
 2. Edwin Wang (Belisia) doet achterban een belofte: “Ik zal er een week later volledig staan”
  voetbal tweede nationale B

  Edwin Wang (Belisia) doet achterban een belofte: “Ik zal er een week later volledig staan”

  Wie zondag in de topper tegen Capellen uitkijkt naar het debuut van Ewin Wang, zal toch nog een weekje op zijn honger blijven zitten. “Afgelopen week kreeg ik bij KVK Wellen een derde geel kartonnetje, waardoor ik automatisch geschorst ben voor de eerstvolgende wedstrijd”, aldus de Nederlander. “Dat stelt me wel in staat om de andere jongens bij Belisia nog beter te leren kennen. Jammer voor de achterban, maar ik beloof hen er een week later volledig te staan.”
 1. Märt Tammearu (Knack Roeselare): “Ik heb veel meer vertrouwen in mezelf”
  lotto volley league

  Märt Tammearu (Knack Roeselare): “Ik heb veel meer vertrouwen in mezelf”

  Een burenduel is altijd speciaal en dat was woensdagavond niet anders. In een sfeervolle Tomabelhal eindigde de confrontatie tussen Roeselare en Menen pas na een twee uur durende strijd. De landskampioenen haalden uiteindelijk de zege binnen. Winnen, het zit in de genen van de Knack-spelers. Maar Menen verdient een flink schouderklopje omdat het de buurmannen van Roeselare erg lastig maakte. Geldt dit als een waarschuwing voor de bekerfinale op het einde van de maand?