Ine Beyen zal op 8 maart voor de tweede keer koersdirecteur zijn van de GP Oetingen.
Volledig scherm
Ine Beyen zal op 8 maart voor de tweede keer koersdirecteur zijn van de GP Oetingen. © Geert Tresignie

Koersdirecteur Ine Beyen verwacht internationaal deelnemersveld in GP Oetingen: “Zeven ploegen uit de WorldTour zullen present zijn”

Wielrennen vrouwenOp woensdag 8 maart zal de derde GP Oetingen – officieel Gooikse Pijl Oetingen by St Feuillien – van start gaan. De organisatoren stelden met trots hun derde editie voor. Andermaal zullen de Gooikse organisatoren kunnen teren op een sterk internationaal deelnemersveld. De WorldTour zal present zijn.

 1. Adam Bartos (Maaseik) na de winst tegen Menen: “In Gent moet het beter”
  PREMIUM
  Lotto Volley Liga

  Adam Bartos (Maaseik) na de winst tegen Menen: “In Gent moet het beter”

  Greenyard Maaseik heeft zich woensdag niet verslikt in Menen. Al zat er dat na de eerste set wel aan te komen. De Maaslanders waren niet bij de les en daar profiteerde Menen optimaal van. Pas vanaf de derde set kwam Maaseik op toerental. “Net op tijd, hé”, lacht Adam Bartos. “Het was in het begin van de wedstrijd niet goed. Waarom? Omdat we met de verkeerde ingesteldheid gestart zijn. Winnen tegen Roeselare is geen rode loper. Dat was duidelijk.”
 2. Luna Vanzeir en KRC Genk Ladies zitten met zes op zes leidersduo op de hielen: “De titelstrijd ligt volledig open en wij gaan voluit onze kans”
  PREMIUM
  VROUWENVOETBAL SUPER LEAGUE PO1

  Luna Vanzeir en KRC Genk Ladies zitten met zes op zes leidersduo op de hielen: “De titel­strijd ligt volledig open en wij gaan voluit onze kans”

  KRC Genk Ladies heeft de start in PO1 niet gemist. Met overwinningen tegen leider OHL en Club Brugge doen de Genkies goede zaken in de rangschikking. De kloof met de top is haast gedicht. Ook Anderlecht ging gisteravond met 1-0 onderuit tegen Standard. Met vijf teams op een zakdoek ligt de titelstrijd weer volledig open.
  Genk