De Porsche 911 GT3 waarmee Koen Wauters aan de slag gaat in de Porsche Carrera Cup en Belcar.
Volledig scherm
De Porsche 911 GT3 waarmee Koen Wauters aan de slag gaat in de Porsche Carrera Cup en Belcar. © Ronald Janssens

Koen Wauters tegen Tom Boonen in Porsche Carrera Cup Benelux en samen met Kris in Belcar

AutosportNadat Belgium Racing eerder deze maand bevestigde dat tweevoudig kampioen Dylan Derdaele zijn titel verdedigt in de Porsche Carrera Cup Benelux, officialiseert het Limburgse team vandaag ook de comeback van Koen Wauters in de snelste merkencup van de Lage Landen. Koen Wauters zal het opnemen tegen Tom Boonen in de klasse Pro-Am.

 1. City Pirates dankzij volwassen prestatie voorbij Jong Beerschot na rode kaart (4-2): “Zij betalen leergeld dat wij eerder betaalden”
  PREMIUM

  City Pirates dankzij volwassen prestatie voorbij Jong Beerschot na rode kaart (4-2): “Zij betalen leergeld dat wij eerder betaalden”

  City Pirates boekte zaterdagavond een belangrijke overwinning tegen Jong Beerschot in de strijd om het behoud, maar dat ging niet zonder slag of stoot. Ibn El Mokadem zette de thuisploeg al vroeg op voorsprong, maar na mistasten van Cloetens scoorde Rocha uit het niets tegen. Borges zorgde daarna voor de nieuwe voorsprong, maar op slag van rust bracht Okyere de stand weer in evenwicht. Diezelfde Okyere eiste ook na de rust een hoofdrol op, zij het in negatieve zin door zich te revancheren op Cloetens. City Pirates bleef na die uitsluiting geduldig en kreeg loon naar werken in het slot. Eerst liep Omeruo een voorzet binnen en enkele minuten later kopte Somers een corner van Wilms tegen de touwen, 4-2 was ook de eindstand.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.