Koen had in de Dakar moeten rijden, maar een probleem met de rolkooi leidde tot startverbod. Zijn ervaringen in de grootste van alle woestijnrally's kan u wel lezen.
Volledig scherm
Koen had in de Dakar moeten rijden, maar een probleem met de rolkooi leidde tot startverbod. Zijn ervaringen in de grootste van alle woestijnrally's kan u wel lezen. © RV

Koen Wauters pent zijn ervaringen over de ‘Dakar’ neer net op het moment dat hij niet mag starten

autosportIn december 2022 had Koen Wauters niet alleen opnieuw richting de Dakar moeten vertrekken, december is ook de maand waarin hij een boek uitbrengt over de zwaarste woestijnrally ter wereld, vol anekdotes en uniek beeldmateriaal. Ver weg van alle showbizz, diep in de woestijn, leer je Koen pas écht kennen.

 1. De Antwerpse volleybalvrouwen halen hun derde overwinning op rij binnen: “Een mooie collectieve prestatie midden in de examenperiode”
  Volleybal

  De Antwerpse volleybal­vrou­wen halen hun derde overwin­ning op rij binnen: “Een mooie collectie­ve prestatie midden in de examenperi­o­de”

  Wat is het dit jaar heerlijk spannend in de volleyballiga bij de vrouwen. Eén van de ploegen die er mee voor zorgt dat de topvier heel dicht elkaars buurt blijft, is Interfreight Brabo Antwerpen. De Antwerp Ladies hebben een moeilijk eerste deel van de competitie achter de rug. Maar in 2023 hebben ze alles gewonnen: 9 op 9. Dat is bijzonder knap.
 2. Wat een stunt! KFC Nijlen buigt met tien man 3-0 ruststand om bij Schoonbeek-Beverst (3-3): "Zo’n scenario maak je niet vaak mee”

  Wat een stunt! KFC Nijlen buigt met tien man 3-0 ruststand om bij Schoonbeek-Be­verst (3-3): "Zo’n scenario maak je niet vaak mee”

  Na de 1-3 nederlaag van vorige week tegen Pelt zag het er aan de rust op bezoek bij Schoonbeek-Beverst opnieuw benard uit voor KFC Nijlen. De troepen van Sam Vermeulen werden vijf minuten voor de pauze tot tien man herleid na rood voor Vets en slikten daarna nóg twee goals voor het rustsignaal. Game over zou je denken, maar in een waanzinnig slotkwartier sleepten de bezoekers alsnog een punt uit de brand, 3-3 was de eindstand.
 3. Nieuwe fusie op til in Klein-Brabant. Mariekerke-Branst en Bornem starten gesprekken op: “Voetbal voor jongeren uit eigen streek garanderen”

  Nieuwe fusie op til in Klein-Bra­bant. Mariekerke-Branst en Bornem starten gesprekken op: “Voetbal voor jongeren uit eigen streek garanderen”

  De raden van bestuur van eersteprovincialer FC Mariekerke-Branst en tweedeprovincialer KSV Bornem hebben deze week het licht op groen gezet om fusiegesprekken tussen beide clubs op te starten. In een mededeling op de clubwebsite van Bornem, ondertekend door ex-Anderlecht CEO Karel Van Eetvelt (nu strategisch adviseur bij Bornem) en Wim Coekelbergs (Mariekerke-Branst) laten beide clubs weten dat er afgelopen week alvast één verkennend gesprek was tussen een delegatie van de twee besturen. Dat krijgt nu ook een concreet vervolg.