Tweedeprovincialer SV Sottegem haalde met (vlnr) Mathias Vandemaele, Jarne Van Iseghem, Brecht Hellebaut, Brent Lauwrenssens, Tibo Vandewalle en Daan Ronse zes nieuwkomers binnen. Alle zes tekenden zaterdagochtend paraat voor de eerste training van de club.
Volledig scherm
Tweedeprovincialer SV Sottegem haalde met (vlnr) Mathias Vandemaele, Jarne Van Iseghem, Brecht Hellebaut, Brent Lauwrenssens, Tibo Vandewalle en Daan Ronse zes nieuwkomers binnen. Alle zes tekenden zaterdagochtend paraat voor de eerste training van de club. © Geert De Rycke

Koen Vanden Houten en SV Sottegem hebben trainingen al hervat: “Bij deze club is er constant druk”

voetbal tweede provincialeHet was zaterdagochtend druk op en rond het kustgrasveld van tweedeprovincialer SV Sottegem. Niet alleen tekenden op twee na alle kernspelers paraat voor de eerste training van het seizoen, naast het veld kwamen meer dan vijftig supporters troepenschouw houden. Ze konden er genieten van een eerste glas op het vernieuwde terras van de club, waar de vele vrijwilligers tijdens de voorbije periode niet stilzaten. Ook de zes aanwinsten waren meteen present en zullen de komende maand mee een eerste basis leggen met het oog op het nieuwe seizoen. 

  1. Jens Schuermans heeft olympisch ticket op zak: “Via hoogtestage in Livigno naar beste niveau werken”
    Mountainbike

    Jens Schuermans heeft olympisch ticket op zak: “Via hoogtesta­ge in Livigno naar beste niveau werken”

    Jens Schuermans kreeg vrijdag het nieuws dat zijn ticket voor de Olympische Spelen in Tokio binnen is. De Maaslander bedankte met een achtste plaats op de shorttrack in het Oostenrijkse Leogang. Zondag werd Schuermans 25ste in de cross-country. “Ik had een minder goed gevoel, maar het moet voor mij pas over zeven weken echt goed zijn. De verschillen waren niet groot, maar er is nog werk aan de winkel. Zeker omdat de top acht in Japan echt wel een doel is”, vertelt Schuermans.