Koen Naert finishte afgelopen zomer tiende op de Olympische marathon in 2:12:13. In Valencia gaat hij op zoek naar een nieuw persoonlijk record.
Volledig scherm
Koen Naert finishte afgelopen zomer tiende op de Olympische marathon in 2:12:13. In Valencia gaat hij op zoek naar een nieuw persoonlijk record. © AFP

Koen Naert loopt zondag in Valencia : “Topjaar verzilveren met een snelle marathon”

AtletiekZondagochtend staat Koen Naert samen met een resem wereldtoppers aan de start van de marathon van Valencia. Het wordt zijn eerste wedstrijd na de Olympische marathon, die hij begin augustus als tiende afsloot. De Oostkampenaar heeft een goeie voorbereiding achter de rug en hoopt zijn fantastisch atletiekjaar af te sluiten met een knaller. “Ik voel dat ik in staat ben om zondag een persoonlijk record te lopen”, klinkt het.

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Kersvers Waasland-Beveren-voorzitter Jo Van Moer: “Fusie met YB SK Beveren liever morgen dan overmorgen”
  voetbal 1B
  1

  Kersvers Waas­land-Beveren-voorzitter Jo Van Moer: “Fusie met YB SK Beveren liever morgen dan overmorgen”

  Waasland-Beveren heeft opnieuw een voorzitter. De keuze viel al enige tijd geleden op Jo Van Moer en de eigenaar van transportreus Van Moer Logistics werd op 19 januari voorgesteld. De voormalige hoofdsponsor van het vroegere SK Beveren pikt met heel wat ambitie de draad opnieuw op in het Waaslandse voetballandschap. Hij wil volop inzetten op een fusie met YB SK Beveren, om zo opnieuw als SK Beveren de Belgische competitie te kleuren.