Topsportcoördinator Koen Beeckman wacht het volgende Overlegcomité af om een nieuwe korte pistekalender samen te stellen.
Volledig scherm
Topsportcoördinator Koen Beeckman wacht het volgende Overlegcomité af om een nieuwe korte pistekalender samen te stellen. © Geert De Rycke

Koen Beeckman: “BK-piste in krokusvakantie gepland, maar wachten op Overlegcomité half januari”

Door de maatregelen tegen de verdere verspreiding van het coronavirus zijn er geen pistewedstrijden in het Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx. Toch zijn er steeds plannen om in de krokusvakantie (15 - 21/2) voor elites en jeugd Belgische pistekampioenschappen te organiseren.

  1. Lowie Stuer (Decospan Menen): “We hebben meer oplossingen kunnen inoefenen om het wegvallen van Lou Kindt op te vangen”
    volleybal cev cup

    Lowie Stuer (Decospan Menen): “We hebben meer oplossin­gen kunnen inoefenen om het wegvallen van Lou Kindt op te vangen”

    Guaguas Las Palmas won vorige week de eerste Europese confrontatie in het kader van de CEV Cup tegen Decospan Menen. Het team van trainer-coach Frank Depestele was op het Canarisch eiland uit evenwicht gebracht door de blessure van hoofdaanvaller Lou Kindt. De snoeiharde opslagen van de Spaanse volleyballers zorgden - nadat Menen de openingsset gewonnen had - voor een te vlotte zege.