In Sinaai boekte Kobe Vanoverschelde afgelopen zaterdag zijn derde overwinning van dit nog jonge seizoen.
Volledig scherm
In Sinaai boekte Kobe Vanoverschelde afgelopen zaterdag zijn derde overwinning van dit nog jonge seizoen. © Geert De Rycke

Kobe Vanoverschelde naar Ronde van Namen: “Om het werk van veertien jaar geleden af te maken”

wielrennen elite zonder contractNa veertien jaar waagt Kobe Vanoverschelde zich nog eens aan de Ronde van Namen. Hij wil het beter doen dan in zijn prille beloftenperiode. Maar zonder enige druk. Ook omdat hij zich niet specifiek voorbereidde op het klimwerk.

  1. Lyra-Lierse wil niet de fout maken de volgende tegenstander te onderschatten: “Ook een jonge ploeg als Houtvenne kan verrassend uit de hoek komen”

    Ly­ra-Lier­se wil niet de fout maken de volgende tegenstan­der te onderschat­ten: “Ook een jonge ploeg als Houtvenne kan verrassend uit de hoek komen”

    Na drie speeldagen heeft Lyra-Lierse de koppositie beet in 2 de nationale B. De volgende opdracht brengt de jongens van Bart De Roover tot in het Kuipje van Westerlo. Niet om er tegen Westerlo te voetballen, wel om Houtvenne te bekampen, dat met één puntje uit drie wedstrijden onderaan bengelt. Mag Lyra-Lierse zich dan een haalbare kaart verwachten? Toch maar oppassen.