Kobe Cools, hier aan de velden van KVK Hingene eerder dit jaar, is transfervrij aan het einde van het seizoen.
Volledig scherm
Kobe Cools, hier aan de velden van KVK Hingene eerder dit jaar, is transfervrij aan het einde van het seizoen. © Mpics

Kobe Cools met Dudelange in razend spannende Luxemburgse titelrace: “Focus ligt op kampioenschap, toekomst is voor later”

voetbal belgen in het buitenlandEen titelstrijd krijg je moeilijk spannender dan in Luxemburg momenteel. Op drie speeldagen van het einde staan liefst drie ploegen bovenaan met evenveel punten. Onder hen ook Dudelange F91 met Hingenaar Kobe Cools (ex-Anderlecht en RWDM) in de ploeg. Maar Cools en zijn makkers hebben hun lot niet meer in eigen handen aangezien een van de concurrenten, Fola Esch, nog een match te goed heeft.

 1. Raceteam SRT uit Merchtem herschikt bezetting: “Soms moet je beslissingen nemen in functie van het team”
  autosport

  Raceteam SRT uit Merchtem herschikt bezetting: “Soms moet je beslissin­gen nemen in functie van het team”

  De plaats van afspraak voor de derde meeting van het Europese GT4-seizoen was het duinencircuit Zandvoort, in het kader van de Nederlandse manche van de GT World Challenge Europe. De GT4 European Series deden het zoals steeds met twee races van zestig minuten. Olivier Hart en Luca Bosco bezorgden SRT de eerste bekers en bloemen van het seizoen. De jonge Nederlander en Italiaan vormden meteen een hecht duo en lieten zien dat SRT op Europees vlak nog steeds meespeelt.
 2. Yoran Deschepper gaat op het BK voor een medaille op de 100m en de 200m: “De concurrentie is groot, maar ik geloof in mijn kansen”

  Yoran Deschepper gaat op het BK voor een medaille op de 100m en de 200m: “De concurren­tie is groot, maar ik geloof in mijn kansen”

  Dit weekend worden in het koning Boudewijnstadion te Brussel de Belgische kampioenschappen atletiek afgewerkt. Op de 100m en de 200m wordt het aan West-Vlaamse kant vooral uitkijken naar de prestaties van Yoran Deschepper. De Diksmuidenaar mag op beide ambities medailleambities koesteren. “Maar om op het podium te staan zal ik allicht tweemaal een persoonlijk record moeten lopen”, zegt hij.