De tweede ploeg van Knokke FC zal komend seizoen in vierde provinciale eveneens zijn thuiswedstrijden afwerken in het Burgemeester Graaf Leopold Lippenspark.
Volledig scherm
De tweede ploeg van Knokke FC zal komend seizoen in vierde provinciale eveneens zijn thuiswedstrijden afwerken in het Burgemeester Graaf Leopold Lippenspark. © BELGA

Knokke FC start met tweede ploeg in vierde provinciale: “Kansen voor eigen jeugd”

VOETBAL EERSTE NATIONALEBegin oktober werd de competitie in eerste nationale abrupt afgebroken omwille van de alom gekende reden. Royal Knokke Football Club blijft intussen niet bij de pakken zitten. De ambitieuze kustformatie bereidt zich voor op komend seizoen en start met een tweede ploeg in vierde provinciale.

 1. SRT start met goede prestaties in GT4 European Series in Monza
  autosport

  SRT start met goede prestaties in GT4 European Series in Monza

  Selleslagh Racing Team uit Merchtem is ondertussen één van de vaste waarden van de GT4 European Series geworden en ook in 2021 is het team van vader en zoon Selleslagh weer prominent aanwezig op het Europese autosporttoneel. SRT zet twee Mercedes-AMG GT4 in, de #34 voor de jonge Belg O’Neill Muth uit Dilbeek en de al even jonge Italiaan Luca Bosco, terwijl we in de #35 de Antwerpenaar Sven Van Laere en nog een man uit de Vlaamse rand, Johan Vannerum, met ambities in AM-Cup zien starten.
 1. Chelsea-fans vieren als blijkt dat hun team zich terugtrekt uit Super League
  Play

  Chel­sea-fans vieren als blijkt dat hun team zich terugtrekt uit Super League

 2. Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"
  Play
  Premier League

  Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"