Aanwinst Yann Gboho van Vitesse krijgt matchwinnaar Caio Roque van Lommel SK stevig in zijn rug.
Volledig scherm
Aanwinst Yann Gboho van Vitesse krijgt matchwinnaar Caio Roque van Lommel SK stevig in zijn rug. © Photo News

Knappe zege van Lommel SK in Vitesse, na doelpunt van Caio Roque

Voetbal 1BT1 Liam Manning kan niet anders dan tevreden zijn over de voorbereiding van Lommel SK. Na het knap gelijkspel tegen Roda JC deden de Noord-Limburgers het nog beter in hun derde oefenwedstrijd. Groen-wit versloeg het Vitesse van coach Thomas Letsch met het kleinste verschil. Matchwinnaar werd verdediger Caio Roque, die een gemeten voorzet van Kluiverth Aguilar in de korte hoek kon binnenkoppen.

  1. SC Duffel wist 0-3-achterstand uit in slothalfuur en pakt eerste zege in spektakelderby tegen FC Katelijne (4-3): “Precies wat we nodig hadden”
    voetbal derde provinciale B

    SC Duffel wist 0-3-achter­stand uit in slothalf­uur en pakt eerste zege in spektakel­der­by tegen FC Katelijne (4-3): “Precies wat we nodig hadden”

    In een nog niet zo heel ver verleden was de derby tussen Duffel en FC Katelijne er een in de nationale reeksen, maar intussen vinden we beide clubs terug in derde provinciale. Een ander niveau, maar aan animo nog steeds geen gebrek. Katelijne liep zondag tot 0-3 uit, een hattrick van Öztürk, maar een goal van Kerremans bracht opnieuw spanning en de rode kaart voor bezoeker Peeters bleek een kantelpunt. Plots lukte alles voor de Duffelaars die de scheve situatie helemaal ombogen in het laatste half uur, 4-3 was de eindstand.