Mathieu Troonbeeckx heeft net de 1-0 gemaakt. Nicolas Orye, die met een gemeten dieptepass Troonbeeckx bediende, komt op de doelpuntenmaker afgestormd.
Volledig scherm
Mathieu Troonbeeckx heeft net de 1-0 gemaakt. Nicolas Orye, die met een gemeten dieptepass Troonbeeckx bediende, komt op de doelpuntenmaker afgestormd. © Mpics

Knap doelpunt van Mathieu Troonbeeckx helpt KSK Heist aan winst tegen onmondig Tienen: “Lob à la Rob Schoofs”

VOETBAL EERSTE NATIONALEKSK Heist ontving zaterdag KVK Tienen. En dan weet je het wel: veel kans op winst, behalve dan wanneer de tegenstander Patro heet. Die non-match van enkele weken geleden was zaterdag al lang vergeten en vergeven, en al zeker na de 2-0-zege van Heist tegen de jongens uit de suikerstad. Troonbeeckx en Lemti zorgden voor de doelpunten.

  1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
    HLN Shop

    "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

    Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.