Coach Stijn Meert eert zijn spelers en is dankbaar voor zijn technische staf.
Volledig scherm
Coach Stijn Meert eert zijn spelers en is dankbaar voor zijn technische staf. © VDB

KM Torhout promoveert na lange eindronde alsnog naar tweede nationale: “Ook volgend seizoen zullen we een kleurrijke rol spelen”

voetbal eindrondeKM Torhout nam de lange weg in de nacompetitie, maar de Velodroomformatie promoveert na drie eindrondematchen toch nog naar tweede nationale. In de finalewedstrijd klopte het Tempo Overijse op eigen bodem met het kleinste verschil. De verlosser was het jonge jeugdproduct Damon Timmerman, die een kwartier voor tijd raak prikte en met dat doelpunt een lange feestnacht inluidde in Torhout.

  1. Voormalig Olsa-kapitein Kevin Haezebroeck opent officieel zijn padelclub: “Al bijna 200 leden”
    Voetbal/Padel

    Voormalig Ol­sa-kapitein Kevin Haeze­broeck opent officieel zijn padelclub: “Al bijna 200 leden”

    Van een carrièreswitch gesproken. Een maand na zijn afscheid als speler en vooral kapitein bij Olsa Brakel opent Kevin Haezebroeck komend weekend officieel zijn nieuwe padelclub ‘Padel Brakel’. Op het voormalige voetbalterrein van FC Brakel liet Haezebroeck vier speelvelden voor padel aanleggen. Na enkele maanden proefdraaien wordt Padel Brakel nu offcieel geopend met een ploegentoernooi op vrijdag en de Summer Cup op zaterdag. Het openingsfeest wordt afgesloten met een demonstratiematch tussen enkele topspelers.