Klaartje Liebens doet het opnieuw voortreffelijk op het Belgian Circuit. Deze week speelt ze de toernooien van Odrimont en De Lusthoven.
Volledig scherm
Klaartje Liebens doet het opnieuw voortreffelijk op het Belgian Circuit. Deze week speelt ze de toernooien van Odrimont en De Lusthoven. © Borgerhoff

Klaartje Liebens opnieuw aan de leiding in Belgian Circuit: “Jaar na jaar hopen dat niveau stabiel blijft”

TennisHet Belgian Circuit-seizoen is een kleine twee maanden ver en in de tussenstand van dit sterrencircuit staat met Klaartje Liebens een vertrouwde naam op de eerste plaats. Dichtste achtervolger is voorlopig Sofie Oyen, die haar comeback maakt na een jaar blessureleed. “Sofie verloor nog geen wedstrijd. Dat is bijzonder knap”, zegt Liebens.

  1. Steven Casteele loopt knap PR op halve marathon in Wevelgem: “Toch nog veel werk richting het veldloopseizoen”
    ATLETIEK

    Steven Casteele loopt knap PR op halve marathon in Wevelgem: “Toch nog veel werk richting het veldloop­sei­zoen”

    Zondag werd in Wevelgem de achtste editie Alpro Leiemarathon afgewerkt. De wedstrijd over 42,195 km werd gewonnen door uitgeweken Bruggeling Bart Simoens in een tijd van 2u39.02, maar het was vooral de halve marathon die voor spektakel zorgde. Thuisloper Steven Casteele (27) moest in de sprint nipt de duimen leggen voor de Nederlander Filmon Tesfu. Met zijn tijd van 1u04.30 zette Casteele wel een stevig persoonlijk record neer. “Ik hem mezelf aangenaam verrast”, klinkt het.