Klaartje Liebens doet het opnieuw voortreffelijk op het Belgian Circuit. Deze week speelt ze de toernooien van Odrimont en De Lusthoven.
Volledig scherm
Klaartje Liebens doet het opnieuw voortreffelijk op het Belgian Circuit. Deze week speelt ze de toernooien van Odrimont en De Lusthoven. © Borgerhoff

Klaartje Liebens opnieuw aan de leiding in Belgian Circuit: “Jaar na jaar hopen dat niveau stabiel blijft”

TennisHet Belgian Circuit-seizoen is een kleine twee maanden ver en in de tussenstand van dit sterrencircuit staat met Klaartje Liebens een vertrouwde naam op de eerste plaats. Dichtste achtervolger is voorlopig Sofie Oyen, die haar comeback maakt na een jaar blessureleed. “Sofie verloor nog geen wedstrijd. Dat is bijzonder knap”, zegt Liebens.

 1. Cédric Mateso-Liongola en gretig KAC Betekom smeren Geel stevige nederlaag aan en pakken eerste driepunter: “We zijn al enkele weken aan het groeien”
  voetbal derde nationale B

  Cédric Mateso-Liongola en gretig KAC Betekom smeren Geel stevige nederlaag aan en pakken eerste driepunter: “We zijn al enkele weken aan het groeien”

  De eerste competitiezege van KAC Betekom was er meteen eentje die kon tellen: het nog ongeslagen Geel, dat in competitieverband zelfs al bijna een jaar lang niet meer had verloren, werd met zware 5-2-cijfers terug naar de Kempen gestuurd. Een meer dan verdiende en vooral ook deugddoende zege vond ook Cédric Mateso-Liongola, goed voor een doelpunt en een assist.
 2. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.