Aanvoerder Kjell Ven (r) scoorde zijn eerste treffer van dit seizoen voor Wezel.
Volledig scherm
Aanvoerder Kjell Ven (r) scoorde zijn eerste treffer van dit seizoen voor Wezel. © Wezel Sport/RV

Kjell Ven en Wezel winnen met 7-1 van Zwarte Leeuw: “Het bewijs dat we met veel vertrouwen voetballen”

voetbal 3NBIn derde afdeling B kende Wezel zaterdagavond geen genade met rode lantaarn Zwarte Leeuw. Nog vooraleer de partij goed en wel van start was gegaan, leidde de Molse formatie reeds met 3-0. Toen het kort na de rust 6-0 werd, was het voor Zwarte Leeuw een kwestie om de schade te beperken. Maar de Leeuwen kregen nooit de kans om hun klauwen te tonen.

 1. Kampioenenmaker en KV-fan Maxim Versteeven (KVK Wellen) tekent bij...Racing Mechelen: “Voor Racing spelen was altijd een optie”

  Kampioenen­ma­ker en KV-fan Maxim Versteeven (KVK Wellen) tekent bij...Racing Mechelen: “Voor Racing spelen was altijd een optie”

  Nauwelijks enkele dagen na de bekendmaking van de transfer van Jonas Laureys, tekende met Maxim Versteeven opnieuw een speler voor volgend seizoen bij Racing Mechelen woensdagavond. Op zich geen wereldschokkend nieuws, maar wel opvallend. Versteeven maakte Racing vorig seizoen immers niet alleen kampioen door in volle titelstrijd te scoren voor Wellen tegen Racing-concurrent Pelt, hij kwam daarbij ook naar buiten als supporter van de buren van KV.
 2. Roninho raakt vrijdag speelklaar voor de topper tegen Charleroi: “Ik heb nog minstens vier grote uitdagingen dit seizoen”
  Futsal eerste nationale

  Roninho raakt vrijdag speelklaar voor de topper tegen Charleroi: “Ik heb nog minstens vier grote uitdagin­gen dit seizoen”

  Op de veertiende speeldag staan RSCA Futsal en Charleroi tegenover elkaar in de Belleheide. Het gaat om een duel van de competitieleider tegen de nummer drie – virtueel zelfs twee – in de rangschikking. Het wordt ook het eerste treffen van een drieluik. Het toeval wil dat beide topploegen elkaar kortelings nog twee keer ontmoeten in de halve finale van de beker.
 3. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.