Kjell Ven wordt dit seizoen de nieuwe aanvoerder van Wezel.
Volledig scherm
Kjell Ven wordt dit seizoen de nieuwe aanvoerder van Wezel. © Mpics

Kjell Ven en Wezel blijven ambitieus in de Beker van België: “Kunnen ons meten met ploegen uit derde nationale”

Voetbal eerste provincialeWezel Sport heeft er zijn eerste officiële wedstrijd van het seizoen opzitten. Het won vorig weekend met 2-3 op het veld van Helson Helchteren. In de volgende bekerronde staat zondagnamiddag de verplaatsing naar Beringen, een ploeg uit derde nationale, op het programma. Een duel dat een stage in Nieuwpoort afsluit.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.