Wezel heeft als leider reeds een bonus van vier punten. Kjell Ven is één van de ervaren spelen bij de ambitieuze formatie uit eerste provinciale.
Volledig scherm
Wezel heeft als leider reeds een bonus van vier punten. Kjell Ven is één van de ervaren spelen bij de ambitieuze formatie uit eerste provinciale. © Mpics

Kjell Ven en leider Wezel spelen zondag derby in Retie: “We kijken niet naar het klassement”

voetbal eerste provincialeBij Wezel Sport loopt alles naar wens. De Molse formatie begon in eerste provinciale als één van de grote favorieten aan de competitie. Na zeven wedstrijden is het alleen leider met een bonus van vier punten. Maar aanvoerder Kjell Ven ligt niet wakker van het klassement en die leidersplaats.

 1. Yannick Thoelen (KV Mechelen) wil kans in beker grijpen na moeilijke maanden: “De grootste teleurstelling uit mijn carrière”
  VOETBAL BEKER VAN BELGIË
  1

  Yannick Thoelen (KV Mechelen) wil kans in beker grijpen na moeilijke maanden: “De grootste teleurstel­ling uit mijn carrière”

  Yannick Thoelen (31) beleeft een moeilijke periode. Zo geeft de doelman van KV Mechelen zelf aan. Hij verloor begin dit seizoen zijn plaats onder de lat aan Gaëtan Coucke (23) en bleef maanden aan de bank gekluisterd. Vanavond krijgt hij in de bekermatch tegen Cercle Brugge nog eens zijn kans. “Ik doe er alles aan om opnieuw dé nummer één van KV te worden.”
 2. Ferre Reggers na de 3-0 nederlaag in Ankara: “In de eerste set waren we er dichtbij”
  Volleybal Champions League

  Ferre Reggers na de 3-0 nederlaag in Ankara: “In de eerste set waren we er dichtbij”

  Maaseik is de Champions League begonnen met een nederlaag. De Maaslanders keken in Ankara tegen een zware 3-0 nederlaag aan. Het begon nochtans goed voor de Limburgers die in de eerste set een setbal versierde, maar de thuisploeg reageerde meteen. Vanaf set twee liepen de Maaseikenaars achter de feiten aan. “Jammer van de eerste set want het was duidelijk dat de Turken ons op dat moment onderschat hebben”, reageert Ferre Reggers.