Kjell Vanoplynus: "De talrijke blessures remden ons wat af"
Volledig scherm
Kjell Vanoplynus: "De talrijke blessures remden ons wat af" © VDB / Bart Vandenbroucke

Kjell Vanoplynus sluit met SK Westrozebeke 2021 als tiende af: “Als we iedereen recupereren, mogen we niet in de problemen komen”

VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE BSK Westrozebeke is na 16 matchen als tiende in de stand van tweede B de winterstop ingestapt. Een rustig seizoen in de middenmoot kondigt zich aan, maar toch blijft de 32-jarige Kjell Vanoplynus waakzaam. De kloof met de ploegen onderin is immers niet zo groot.

 1. Didier Haenen over zijn vertrek bij Belisia: “Dit voelde als familie, emotioneel is mijn vertrek zwaar”
  PREMIUM
  voetbal tweede nationale B

  Didier Haenen over zijn vertrek bij Belisia: “Dit voelde als familie, emotioneel is mijn vertrek zwaar”

  Haast tweehonderd jaar geleden schreef James Cooper zijn historische roman ‘The last of the Mohicans’. Misschien wat ver als bruggetje naar het afscheid van Didier Haenen bij Belisia SV. Maar wie kent er nog een speler die elf seizoenen lang voor eenzelfde club uitkwam? “Ik heb hier altijd respect gekregen en ben deze club gaandeweg als familie gaan beschouwen. Met Stijn Vreven als nieuwe coach, wil de club professioneler worden. Die ambitie kan ik als jonge papa van twee dochtertjes helaas niet meer invullen.”
 2. Milan Menten trekt voor het eerst naar het Critérium du Dauphiné: “Niet echt voor spurters, maar ik pik mijn ritje toch uit”
  PREMIUM
  Wielrennen profs

  Milan Menten trekt voor het eerst naar het Critérium du Dauphiné: “Niet echt voor spurters, maar ik pik mijn ritje toch uit”

  Milan Menten (Lotto-Dstny) is aan een boerenjaar bezig. De Bilzenaar won dit jaar al één keer en hij stond al zes keer op het podium. Hij schreef op zijn erelijst ook nog eens tien toptienplaatsen bij. Puik werk dus van de snelle man die zondag voor het eerst aan de start van het Critérium du Dauphiné staat. “Ik kijk er naar uit, ook al is niet echt een rittenkoers voor spurters. Ik reed dit jaar al Catalonië, maar dit lijkt me toch een trapje hoger”, vertelt hij.