Kjell Peersman begon dit seizoen aan de voorbereiding met de A-kern van PSV.
Volledig scherm
Kjell Peersman begon dit seizoen aan de voorbereiding met de A-kern van PSV. © Photo News

Kjell Peersman (17) wacht geduldig op een nieuwe kans bij Jong PSV: “Volgend seizoen ga ik voor een basisplaats”

VOETBALKjell Peersman, zoon van viervoudig international Tristan Peersman, geldt als een groot keeperstalent bij PSV Eindhoven. De 17-jarige goalie staat er doorgaans onder de lat bij de U18, maar mocht bij de start van het kalenderjaar, na een revalidatie van zes maanden, debuteren bij Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie. Voorlopig bleef het bij dat ene optreden, maar Peersman, met zijn 1 meter 90 nu al een imposante verschijning in doel, is klaar om elke kans te grijpen.

 1. “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras
  Livios

  “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.
 2. Calvin Dekuyper (FC Mandel United): “Een derby wil je als club altijd winnen”
  PREMIUM
  voetbal eerste nationale

  Calvin Dekuyper (FC Mandel United): “Een derby wil je als club altijd winnen”

  Het zwaard van Damocles hangt FC Mandel United boven het hoofd. De ploeg van coach Turi staat in eerste nationale na 29 speeldagen op een vrij geïsoleerde laatste plaats. Mathematisch kan het behoud nog, maar geen mens die zo een mirakel nog verwacht. Zaterdagavond zijn alle voetbalogen in de regio toch nog eens gericht op de Izegemse Skyline Arena, want buur Winkel Sport komt op visite.