HC Thor strijdt dit seizoen mee voor de titel in regio oost-west.
Volledig scherm
HC Thor strijdt dit seizoen mee voor de titel in regio oost-west. © RV

Kjell Acken en HC Thor blijven op titelkoers: “Kunnen nog altijd stappen zetten”

HANDBAL REGIO OOST-WESTHandbalclub Thor heeft in zijn eerste wedstrijd van 2022 vlot afstand genomen van HBC Evergem. De Oostendenaars gingen met 25-34 winnen op het terrein van de Oost-Vlamingen en verstevigden zo hun koppositie in de regio oost-west. Thor telt al drie punten meer dan eerste achtervolger Aalst.

 1. Tim Cornelis en BO Beerzel degraderen op basis van doelsaldo naar vierde provinciale: “We lieten het te vaak afweten”
  voetbal eindronde

  Tim Cornelis en BO Beerzel degraderen op basis van doelsaldo naar vierde provincia­le: “We lieten het te vaak afweten”

  BO Beerzel won zijn laatste wedstrijd wel van Halle (3-1), maar de zware 6-2-pandoering tegen Gooreind van vorig weekend werd Berg Op uiteindelijk fataal. Hoewel de drie ploegen in hun eindronde tegen de degradatie allemaal afklokken op drie punten brak een negatief doelsaldo Tim Cornelis en zijn ploegmaats zuur op. Na een al minstens even pijnlijke ontknoping in de reguliere competitie zakt Beerzel alsnog naar vierde provinciale.
 2. Christophe De Keyser pakt winst in Ironman 70.3 Marbella: “Van start tot finish aan de leiding”
  Triatlon

  Christophe De Keyser pakt winst in Ironman 70.3 Marbella: “Van start tot finish aan de leiding”

  Wat in de schaduw van de winst van Kenneth Vandendriessche in de Ironman van Lanzarote pakte nog een landgenoot uit met een straffe stoot. Christophe De Keyser uit Overijse greep immers zondag de winst in de Ironman 70.3 van het Spaanse Marbella. Voor De Keyser is het zijn eerste winst ooit in een Ironman. Dankzij deze zege heeft hij ook een ticket voor het WK in St George (VS) op zak, waardoor hij zijn zomerplanning moet bijsturen.