Kim Bosmans moet de komende maanden aanvallend Pepingen-Halle mee op sleeptouw nemen.
Volledig scherm
Kim Bosmans moet de komende maanden aanvallend Pepingen-Halle mee op sleeptouw nemen. © Geert Tresignie

Kim Bosmans met Pepingen-Halle in rechte lijn naar competitiestart: “Ik wou dichter bij huis spelen”

Voetbal tweede nationale BDe voorbereiding van Pepingen-Halle op het nieuwe seizoen is een laatste fase ingegaan. Zondag wordt er nog een oefenwedstrijd afgewerkt en dan moet het team klaar zijn voor de opener van de competitie tegen City Pirates. In aanvallend opzicht wordt er bij de fusieploeg gerekend op de diensten van nieuwkomer Kim Bosmans.

 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.