Elf van de twaalf atleten van het team in beeld.
Volledig scherm
Elf van de twaalf atleten van het team in beeld. © RV

Kim Barbé lanceert MSP FLY EA Team: “Goeie omkadering bieden en samenwerken met experten”

atletiekCoach Kim Barbé heeft met het MSP FLY EA Team een ambitieus project opgezet om afstandslopers op de middellange afstand een optimale omkadering te bieden. 

 1. Domper voor Belgische medaillekansen op EK in München komend weekend: na Claire Michel moet ook wereldtopper Van Riel afhaken
  Triatlon

  Domper voor Belgische medaille­kan­sen op EK in München komend weekend: na Claire Michel moet ook wereldtop­per Van Riel afhaken

  Onze Belgian Hammers zullen komend weekend op het EK in München niet in volle sterkte kunnen aantreden. Nadat eerder al Claire Michel wegens een aanslepende kuitblessure forfait moest geven, kondigde wereldtopper Marten Van Riel vandaag aan dat ook hij niet naar Duitsland zal afreizen. De Kempenaar kampt al een kleine twee maanden met een enkelblessure en kan niet pijnvrij lopen. Hij heeft nu verplichte rust opgelegd gekregen.
 1. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.
 2. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.