Huizingenaar Steven Testaert zet na een mooie carrière een punt achter zijn voetballoopbaan.
Volledig scherm
Huizingenaar Steven Testaert zet na een mooie carrière een punt achter zijn voetballoopbaan. © Geert Tresignie

KHO Huizingen stelt nieuwe ploeg aan het brede publiek voor

Voetbal tweede provincialeAls één van de eerste ploegen in de provincie heeft tweedeprovincialer KHO Huizingen de nieuwe ploeg voor het komende seizoen aan het brede publiek voorgesteld. In de afgelopen campagne strandden de Huizingenaren op de zevende plaats. Die positie wil men graag evenaren.

 1. Greg Vanderidt (ex-Beerschot en Rupel Boom) is de nieuwe coach van Racing Mechelen: “Een unieke club”
  voetbal tweede nationale B

  Greg Vanderidt (ex-Beer­schot en Rupel Boom) is de nieuwe coach van Racing Mechelen: “Een unieke club”

  Het Racing Mechelen-bestuur liet er geen gras over groeien en stelde daags nadat het afscheid nam van trainer Dave De Herdt met Greg Vanderidt al zijn nieuwe coach voor. Voor de 51-jarige Vanderidt (onder meer ex-Rupel Boom en Eppegem) een nieuwe sportieve uitdaging na zijn korte passage bij Beerschot waar hij vorig seizoen werkte als assistent van Javier Torrente en na diens ontslag het seizoen uit deed als T1.
 2. "Wekelijks je gras maaien is achterhaald": expert verklapt hoe je je gazon verantwoord laat stralen
  Livios

  "Wekelijks je gras maaien is achter­haald": expert verklapt hoe je je gazon verant­woord laat stralen

  De lente is al even in het land en de gazons in Vlaamse tuinen groeien aan sneltempo. Tijd om de grasmaaier uit het tuinhuis te halen dus. Of niet, want de maand mei werd omgedoopt tot ‘Maai Mei Niet’-maand. Je gras even laten groeien is namelijk goed voor de biodiversiteit. Maai je het gazon liever toch? Of wil je alvast de eerste maaibeurt voorbereiden? Bouwsite Livios vroeg Bart Verelst van Groen Groeien om praktische maaitips.