Verdediger Maxim Spaey houdt een goed gevoel over aan de eerste oefenwedstrijd en kijkt uit naar het vervolg.
Volledig scherm
Verdediger Maxim Spaey houdt een goed gevoel over aan de eerste oefenwedstrijd en kijkt uit naar het vervolg. © Vertommen

KHO Bierbeek verliest van beloften OHL in eerste oefenwedstrijd: “Goed herpakt na vroege 0-2"

voetbal eerste provincialeEersteprovincialer KHO Bierbeek vocht zaterdagavond een beetje een ongelijke strijd uit tegen een veel beter gerodeerd beloftenelftal van OHL. Niemand keek dan ook op van de 1-4-eindscore. De manschappen van trainer Lavigne weerden zich zelfs knap, als je weet ook dat het pas de allereerste wedstrijd in goed negen maanden tijd was.

  1. Terugwedstrijd Asterix Avo tegen Olympiacos Piraeus in de voorronde van de Champions League-competitie: “Er zijn mogelijkheden, maar dan moet alles kloppen”

    Terugwed­strijd Asterix Avo tegen Olympiacos Piraeus in de voorronde van de Champions Lea­gue-competitie: “Er zijn mogelijkhe­den, maar dan moet alles kloppen”

    Het team van trainer-coach Kris Vansnick is in volle opbouw - zij hebben nog geen enkele competitiewedstrijd in de benen - en toch toonden de Asterix Avo-meisjes vorige week dat er zelfs in de Champions League knap volleybal kan getoond worden tegen het Griekse Piraeus, met al hun buitenlandse sterspeelsters. Omdat Asterix Avo vorige week in Griekenland de eerste set won en pas na 25-23 de vierde set verloor, zou men kunnen stellen dat er dinsdag (18:30 uur!) mogelijkheden zijn in de sporthal van Beveren tijdens de terugwedstrijd tegen Olympiacos.