Ondervoorzitter Sammy Colson is bij Wambeek Ternat één van de bezielers van het partnerschap.
Volledig scherm
Ondervoorzitter Sammy Colson is bij Wambeek Ternat één van de bezielers van het partnerschap. © RV

KFC Wambeek Ternat gaat partnerschap aan met RSC Anderlecht

Voetbal eerste provincialeWambeek Ternat en RSC Anderlecht hebben een partnerschap met elkaar afgesloten. De Pajotse eersteprovincialer wil voort focussen op de jeugd. Volgend seizoen mag de fusieclub interprovinciaal jeugdvoetbal aanbieden. De uitbouw van een kwalitatieve jeugdopleiding staat centraal. Om die reden ging de club een partnership aan met grote broer RSC Anderlecht.

 1. Jan Petralia wil West-Vlaamse eer hooghouden in Ieper: “Als ik start, is het altijd om te winnen”
  DUATLON

  Jan Petralia wil West-Vlaam­se eer hooghouden in Ieper: “Als ik start, is het altijd om te winnen”

  In Ieper staat zondag de tweede manche van de Lotte Duatlon Series op de agenda. Een kleine tweehonderd duatleten komen er aan de start. Bij de vrouwen zijn alle ogen gericht op de recent naar Oostkamp verhuisde Waaslandse Lotte Claes en Maurine Ricour. Jan Petralia zal er op zijn beurt alles aan doen om de West-Vlaamse eer hoog te houden, maar bij de mannen is de tegenstand een pak steviger met namen als Guust De Smul en de broertjes De Smet.
 2. Guust De Smul verdedigt zondag in Ieper leidersplaats in Duatlon Series: “Binnen twee jaar ook Europees doorbreken”
  duatlon

  Guust De Smul verdedigt zondag in Ieper leiders­plaats in Duatlon Series: “Binnen twee jaar ook Europees doorbreken”

  In Kortrijk gingen een kleine twee weken geleden de langverwachte Lotto Duatlon Series van start. Via een circuit van zeven wedstrijden gaat Triatlon Vlaanderen zo voor het eerst op zoek naar de meest regelmatige duatleet en duatlete. Een succesformule die ook het duatlon in ons land nieuw leven inblaast. Zondag staat in Ieper de twee manche op het programma. De kersverse Asperling Guust De Smul en de Wase Lotte Claes verdedigen er hun leidersplaats in het voorlopige klassement.