Ondervoorzitter Sammy Colson is bij Wambeek Ternat één van de bezielers van het partnerschap.
Volledig scherm
Ondervoorzitter Sammy Colson is bij Wambeek Ternat één van de bezielers van het partnerschap. © RV

KFC Wambeek Ternat gaat partnerschap aan met RSC Anderlecht

Voetbal eerste provincialeWambeek Ternat en RSC Anderlecht hebben een partnerschap met elkaar afgesloten. De Pajotse eersteprovincialer wil voort focussen op de jeugd. Volgend seizoen mag de fusieclub interprovinciaal jeugdvoetbal aanbieden. De uitbouw van een kwalitatieve jeugdopleiding staat centraal. Om die reden ging de club een partnership aan met grote broer RSC Anderlecht.

 1. Gilles Magnus pakt zege in Wereldbeker voor toerwagens: “In mijn laatste kwalificatie zette ik de ronde van mijn leven neer”
  autosport

  Gilles Magnus pakt zege in Wereldbe­ker voor toerwagens: “In mijn laatste kwalifica­tie zette ik de ronde van mijn leven neer”

  Gilles Magnus deed tijdens de Spaanse manche van het FIA WTCR-kampioenschap een uitstekende zaak. Op het circuit van Aragon boekte hij een pole positie, snelste wedstrijdronde en zege in de eerste race. In de tweede race vertrok hij als tiende, maar ook daar wist onze landgenoot wat punten te sprokkelen. Dat levert hem ook de tweede plaats in de tussenstand op voor hij volgend weekend richting Portugal trekt.


 2. Amaury Capiot begint aan zijn eerste Ronde van Frankrijk: “Blij als een kind”
  Wielrennen profs

  Amaury Capiot begint aan zijn eerste Ronde van Frankrijk: “Blij als een kind”

  Amaury Capiot (Arkea Samsic) is één van de veertig renners die vrijdag voor het eerst aan de start van de Ronde van Frankrijk staan. Met zijn 29 jaar staat de Lanakenaar in de top tien van de oudste Tour-debutanten van 2022. Daar maalt Capiot niet om. “Ik wist het al een tijdje, maar toen mijn team de selectie maandag bekendmaakte, voelde ik me zo blij als een kind. Ik heb er lang op moeten wachten en daarom wordt het echt genieten. En werken natuurlijk, want de verwachtingen zijn hoog”, vertelt Amaury Capiot.
 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.