Tino Crabbé verwacht veel van Elewijt en Averbode-Okselaar komend seizoen in tweede A.
Volledig scherm
Tino Crabbé verwacht veel van Elewijt en Averbode-Okselaar komend seizoen in tweede A. © Vertommen

KFC Herent begint nieuw bekeravontuur op bezoek bij derdeprovincialer Mariaburg: “Niet op voorhand gewonnen spel”

Voetbal eerste ronde beker van BelgiëVorig jaar legde tweedeprovincialer KFC Herent een mooi parkoers af in de Beker van België met het bereiken van de derde ronde. Benieuwd of ze er de komende weken in zullen slagen om even goed te doen. De eerste opdracht moet alvast een haalbare kaart zijn, met een bezoek aan de Antwerpse derdeprovincialer Excelsior Mariaburg.

 1. Hannes Van Der Bruggen voor het eerst met Cercle in Ghelamco Arena? “Bankzitten is niet leuk, neen”

  Hannes Van Der Bruggen voor het eerst met Cercle in Ghelamco Arena? “Bankzitten is niet leuk, neen”

  Vorig seizoen miste Hannes Van Der Bruggen de verplaatsing met Cercle Brugge naar AA Gent door een rode schorsingsdag. Zondag trekt de Vereniging naar de Ghelamco Arena, maar het valt af te wachten of het Gentse jeugdproduct dit keer wel in actie komt. De voorbije twee weken bleef Van Der Bruggen aan de bank gekluisterd. “Ik had me dit seizoen helemaal anders voorgesteld, maar ik blijf keihard knokken om mijn plaats terug te winnen?”
 2. Sander Van Hoogten en Berlaar-Heikant leven plots op heel veel hoop na zege tegen Pelt: “Het was heel erg leuk om het echte Heikant weer te zien opstaan”
  voetbal derde nationale B

  Sander Van Hoogten en Ber­laar-Hei­kant leven plots op heel veel hoop na zege tegen Pelt: “Het was heel erg leuk om het echte Heikant weer te zien opstaan”

  De wereld ziet er voor Berlaar-Heikant plots weer zoveel rooskleuriger uit. De 3-1-zege tegen Pelt, vorig weekend, heeft de club opnieuw op de voetbalkaart gezet. De nul is uit de tabellen, maar vooral ook, de manier waarop Berlaar-Heikant die drie punten veroverde, laat het beste verhopen voor de toekomst. Op naar Beringen, dat nog steeds puntenloos en hekkensluiter is.