Trainer Sam Vermeulen ziet zijn troepen zelden onder liggen, maar beseft wel dat er de komende weken punten moeten worden gepakt.
Volledig scherm
Trainer Sam Vermeulen ziet zijn troepen zelden onder liggen, maar beseft wel dat er de komende weken punten moeten worden gepakt. © Koen Merens

KFC Eppegem gastheer voor Lochristi. Trainer Sam Vermeulen: “Rendement de komende matchen de hoogte injagen”

voetbal derde nationale AKFC Eppegem neemt het zondagnamiddag in eigen huis op tegen Lochristi, dat op plaats zes staat. Zelf zijn de troepen van trainer Sam Vermeulen op plaats tien terug te vinden, net boven de gevarenzone. De Eppegemse T1 hoopt dan ook dat het rendement de hoogte ingaat de komende matchen. 

 1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.
 1. Pechvogel Laurine Delforge steunt Indoor Panthers op EK in Spanje: “Geblesseerd op bijzonder slecht moment”

  Pechvogel Laurine Delforge steunt Indoor Panthers op EK in Spanje: “Gebles­seerd op bijzonder slecht moment”

  Antwerpspeelster Laurine Delforge kijkt elk jaar enorm uit naar het zaalhockey, maar deze keer verliep het indoorseizoen voor één van de beste scheidsrechters ter wereld in mineur. Eerst zag ze het WK in Luik geannuleerd worden, vervolgens miste ze door een blessure de laatste speeldagen van de reguliere competitie en mocht ze ook een kruis maken over het EK Indoor II in het Spaanse Ourense.
 2. Saturnus Michelbeke haalt met Sebastien Bougeatre nieuwe coach aan boord voor volgend seizoen: “Maar eerst het behoud afdwingen”
  volleybal liga a vrouwen

  Saturnus Michelbeke haalt met Sebastien Bougeatre nieuwe coach aan boord voor volgend seizoen: “Maar eerst het behoud afdwingen”

  Nadat huidig coach Audry Frankart aankondigde dat hij het eind dit seizoen voor bekeken houdt bij rode lantaarn Saturnus Michelbeke, ging het clubbestuur naarstig op zoek naar een nieuwe naam. Uiteindelijk kozen de Michelbeekse bestuurslui donderdagavond voor de relatief onbekende Sebastien Bougeatre. Onbekend op de Belgische velden, maar in Engeland, Finland en vooral Zweden heeft de naar Zelzate uitgeweken Menenaar al een jarenlange ervaring.