Trainer Sam Vermeulen ziet zijn troepen zelden onder liggen, maar beseft wel dat er de komende weken punten moeten worden gepakt.
Volledig scherm
Trainer Sam Vermeulen ziet zijn troepen zelden onder liggen, maar beseft wel dat er de komende weken punten moeten worden gepakt. © Koen Merens

KFC Eppegem gastheer voor Lochristi. Trainer Sam Vermeulen: “Rendement de komende matchen de hoogte injagen”

voetbal derde nationale AKFC Eppegem neemt het zondagnamiddag in eigen huis op tegen Lochristi, dat op plaats zes staat. Zelf zijn de troepen van trainer Sam Vermeulen op plaats tien terug te vinden, net boven de gevarenzone. De Eppegemse T1 hoopt dan ook dat het rendement de hoogte ingaat de komende matchen. 

  1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
    TV

    “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

    Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.