Sacha Fontaine zag Eppegem vijf minuten voor tijd een penalty missen: “Er zijn van die unieke momenten die we toch echt wel moeten grijpen.”
Volledig scherm
Sacha Fontaine zag Eppegem vijf minuten voor tijd een penalty missen: “Er zijn van die unieke momenten die we toch echt wel moeten grijpen.” © Koen Merens

KFC Eppegem en Wolvertem Merchtem komen niet tot scoren in streektreffen. Sacha Fontaine: “We moeten onze efficiëntie voor doel opkrikken”

voetbal derde nationale ADe streekderby tussen Wolvertem Merchtem en Eppegem eindigde op een brilscore. Rood-groen pakt zo een tweede punt van het seizoen, al vond Sacha Fontaine dat er meer had ingezeten.

  1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
    Play
    TV

    Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

    Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.