Keye van der Vuurst de Vries stond de voorbije zes wedstrijden gemiddeld 24.3 minuten op het veld, goed voor 9.5 punten en 7.3 assists.
Volledig scherm
Keye van der Vuurst de Vries stond de voorbije zes wedstrijden gemiddeld 24.3 minuten op het veld, goed voor 9.5 punten en 7.3 assists. © BELGA

Keye van der Vuurst de Vries en Filou Oostende ontvangen Leuven Bears: “We moeten er weer vol voor gaan”

basketbal bnxt-leagueFilou Oostende krijgt zaterdagavond het bezoek van de Leuven Bears. Het team van coach Dario Gjergja voert het klassement aan in de BNXT-League. Leuven staat zevende.

 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. FCV Dender ontslaat coach Regi Van Acker
  voetbal challenger pro league

  FCV Dender ontslaat coach Regi Van Acker

  Na de nipte en onverdiende nederlaag tegen SK Deinze besliste het bestuur van FCV Dender coach Regi Van Acker en zijn assistent Benny Van Polfliet te ontslaan. De Waaslander combineerde de trainersjob met de job van technisch directeur. Die laatste taak wordt overgenomen door Bart Van Renterghem (ex-coach van Eendracht Aalst) als sportief adviseur van de club. Hij deed al scouting voor FCV Dender. David Gevaert is topkandidaat om als nieuwe coach aan de slag te gaan. Hij was onder meer werkzaam bij Eendracht Aalst, Antwerp FC, Excelsior Virton en SK Deinze.
 1. Afscheidnemende Remko Baudewyns en HO Wolvertem Merchtem op puntenjacht tegen Elene-Grotenberge: “Eerste driepunter van het nieuwe jaar stilaan een must”

  Afscheidne­men­de Remko Baudewyns en HO Wolvertem Merchtem op punten­jacht tegen Elene-Grotenber­ge: “Eerste driepunter van het nieuwe jaar stilaan een must”

  HO Wolvertem Merchtem speelt zondagnamiddag gastheer voor het één punt minder tellende Elene-Grotenberge. Gezien de povere resultaten van de voorbije weken en het feit dat de ploegen onderin ook steeds meer en meer punten beginnen rapen, is de kloof met de gevaarlijke plaatsen niet zo groot meer voor Remko Baudewyns en maats.