Kevin Wouters (l., archieffoto): "Zo vroeg op het seizoen een goaltje meepikken is altijd leuk, zeker tegen een eersteklasser.”
Volledig scherm
Kevin Wouters (l., archieffoto): "Zo vroeg op het seizoen een goaltje meepikken is altijd leuk, zeker tegen een eersteklasser.” © Patrick Vertommen

Kevin Wouters (OHR Huldenberg) scoort in oefenpot tegen OHL: “Op mentaal vlak sluit je zo’n match zeker positief af”

voetbal eerste provincialeEindelijk nog eens een wedstrijd voor eersteprovincialer OHR Huldenberg. En meteen eentje die kon tellen. Dinsdagnamiddag trokken de Huldenbergenaren naar grote buur Oud-Heverlee Leuven voor een oefenwedstrijd. De uitslag, 7-1-nederlaag, was slechts een voetnoot voor doelpuntenmaker Kevin Wouters en co.

 1. Nio Vandervorst is de nieuwe kampioen bij de eerstejaars nieuwelingen: “Stiekeme droom die uitkomt”
  Wielrennen BK nieuwelingen

  Nio Vander­vorst is de nieuwe kampioen bij de eerste­jaars nieuwelin­gen: “Stiekeme droom die uitkomt”

  Nio Vandervorst (Acrog Tormans Balen) is de nieuwe Belgische kampioen bij de eerstejaars nieuwelingen. De renner uit Zelem bij Halen was in Liedekerke de beste van een groep van veertig renners. De nationale kampioen zit nog maar twee jaar op de fiets, nu al kampioen worden, is meer dan een verrassing. “Misschien wel, maar eigenlijk heb ik er wel stiekem op gehoopt”, vertelt Vandervorst. “Tijdens de eindspurt heb ik pas in de laatste meters achterom gekeken, toen was ik helemaal zeker.”
 2. Cercle Brugge gaat met goal van Olivier Deman de regenbreak in: “Dinsdag dit resultaat over de streep trekken”
  Voetbal 1A

  Cercle Brugge gaat met goal van Olivier Deman de regenbreak in: “Dinsdag dit resultaat over de streep trekken”

  Voor Cercle Brugge begon de competitie 2021-22 vorige zaterdag om 18u30. Als alles goed gaat, eindigt de eerste partij komende dinsdag iets over 20u35. Stortregens waren spelbreker op het Kiel, waar scheidsrechter Boucaut in minuut 55 de partij schorste en uiteindelijk niet liet herbeginnen. “Jammer, maar begrijpelijk”, was de teneur in het groen-zwarte kamp. Dinsdag verdedigt Cercle Brugge in de resterende 35 minuten de 0-1-voorsprong waarmee ze het Kiel verlieten.