Kevin Wouters: "In een ideale wereld zou ik nog iets beslissender willen zijn.”
Volledig scherm
Kevin Wouters: "In een ideale wereld zou ik nog iets beslissender willen zijn.” © Jorghé Van Hecke

Kevin Wouters en OHR Huldenberg pakken drie punten op VK Linden: “Na de 0-1 was het alle hens aan dek om onze voorsprong vast te houden”

voetbal eerste provincialeOHR Huldenberg trok zaterdagavond met het kleinste verschil (0-1) aan het langste eind op bezoek bij VK Linden. Een zege die zeker deugd deed en de Huldenbergenaren opnieuw naar het midden - gedeeld achtste - van het klassement bracht.

 1. Azzeddine Zaidi tovert tegen Hoegaarden-Outgaarden en houdt KHO Bierbeek zo aan de leiding in eerste provinciale: “Ik wil er staan op de belangrijke momenten”
  voetbal eerste provinciale

  Azzeddine Zaidi tovert tegen Hoegaarden-Outgaarden en houdt KHO Bierbeek zo aan de leiding in eerste provincia­le: “Ik wil er staan op de belangrij­ke momenten”

  Het nummer vier Hoegaarden-Outgaarden kondigde zich aan als een lastige klip om te omzeilen voor KHO Bierbeek. Dat bleek ook afgelopen zaterdagavond, al lieten de manschappen van trainer Lavigne zich niet uit hun lood slaan. Dankzij twee goals van uitblinker Azzeddine Zaidi won de fiere leider met duidelijke 3-1-cijfers.
 2. Na drie rugoperaties en meer dan twee jaar blessureleed maakt Yannick Cornelissen weer zijn opwachting bij BBC Geel
  basketbal top division one

  Na drie rugopera­ties en meer dan twee jaar blessure­leed maakt Yannick Cornelis­sen weer zijn opwachting bij BBC Geel

  Pijnlijke maar vermijdbare nederlaag voor BBC Geel. Een voorsprong van tien punten bleek in het slotquarter niet voldoende voor de zege (65-67). Phantoms Boom ontving het cadeau met open armen. Ondanks het verlies toch ook positief nieuws voor de Kempense club: na meer dan twee jaar blessureleed verscheen Yannick Cornelissen weer op het terrein.
 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.