Kevin Van Geldorp kroonde zich voor het eerst in elf jaar nog eens winnaar van een kampioenschap.
Volledig scherm
Kevin Van Geldorp kroonde zich voor het eerst in elf jaar nog eens winnaar van een kampioenschap. © Dieter Jans / RV

Kevin Van Geldorp kroont zich tot Vlaams kampioen bij de Inters 500cc: “Slecht weer weerhield ons niet om een feestje te bouwen”

motorcrossDe finale van het Vlaams kampioenschap voor de Inters in het Limburgse Lummen werd hevig geteisterd door het slechte weer. Zo kon er slechts één manche afgewerkt worden. Daarin had Lommelnaar Kevin Van Geldorp genoeg aan een vijfde plaats om zich te verzekeren van de Vlaamse titel.

0 reacties

  1. Park Houthalen wint thriller tegen Lindelhoeven en promoveert naar eerste provinciale: “Nipte, maar verdiende zege en promotie”
    Provinciaal voetbal

    Park Houthalen wint thriller tegen Lindelhoe­ven en promoveert naar eerste provincia­le: “Nipte, maar verdiende zege en promotie”

    Park Houthalen promoveert naar eerste provinciale. Na een ongelooflijke thriller tegen een niet-aflatend Lindelhoeven, was het Domenico Grossi die met twee doelpunten na de rust het verschil maakte. De ontlading achteraf was bijzonder groot. “Het is een nipte, maar wel een meer dan verdiende overwinning”, juichte Parktrainer Koen Van Helden na afloop. “Sinds mijn komst zetten we een reeks neer van 21 wedstrijden zonder nederlaag. Ook in eerste provinciale willen we een goed figuur slaan.” Fortuna Smeermaas en SV Breugel stijgen naar derde provinciale