Kevin Truyts vond de wake-up call in het oefenduel met Zwarte Leeuw geen slechte zaak.
Volledig scherm
Kevin Truyts vond de wake-up call in het oefenduel met Zwarte Leeuw geen slechte zaak. © Mpics

Kevin Truyts en Berchem Sport openen 2022 met belangrijk drieluik: “Deze start mogen we niet missen”

Berchem sloot 2021 af met een overbodige 2-1-nederlaag tegen leider Hoogstraten. Maar toch gingen de troepen van Geert Emmerechts met een overwegend goed gevoel de winterstop in als gevolg van de 7 op 9 die aan dat verlies vooraf ging. Dat reeksje loodste Berchem namelijk weg van de degradatieplaatsen en als het van doelman Kevin Truyts af hangt, zien de concurrenten hem en zijn ploegmakkers daar niet meer terug.

 1. Cephas Chimedza en Willebroekse vieren promotie naar tweede provinciale ondanks nederlaag bij Lille B: “Het was nu of nooit”
  voetbal eindronde

  Cephas Chimedza en Willebroek­se vieren promotie naar tweede provincia­le ondanks nederlaag bij Lille B: “Het was nu of nooit”

  Willebroekse promoveert naar tweede provinciale. Na de overwinning in de heenmatch tegen Lille B (2-1) verloor het zondag met 2-0, maar dankzij de zege van ASV Geel in de interprovinciale eindronde werden Cephas Chimedza en zijn maats als beste verliezers opgepikt. Een grote opluchting voor Willebroekse dat zijn wil om te promoveren nooit onder stoelen of banken stak.
 2. Juventus (U11) en Brøndby (U10) pakken in Brakel eerste IBY-cup: “Meteen twee grote namen als winnaars”
  Jeugdvoetbal

  Juventus (U11) en Brøndby (U10) pakken in Brakel eerste IBY-cup: “Meteen twee grote namen als winnaars”

  Nadat een topmatch tussen twee teams met tal van bekende Vlamingen vrijdagavond voor de ideale opwarming zorgde met meer dan 500 aanwezigen, groeide de eerste editie van het Brakelse internationale jeugdtornooi IBY-cup meteen uit tot een groot succes. De deelname van teams uit 8 verschillende Europese landen, de stralende zon en het kwalitatief hoogstaand voetbal zorgden voor bomvolle Brakelse tribunes. Die toeschouwers zagen het kruim van het Belgische jeugdvoetbal aan het werk tegen enkele internationale topploegen. Met Juventus bij U11 en Brøndby bij U10 kregen de organisatoren meteen twee grote namen als eindwinnaars op de eerste editie.