Hard Labeur Nazareth na winst in de halve finale bij WDP Rolegem
Volledig scherm
Hard Labeur Nazareth na winst in de halve finale bij WDP Rolegem © VDB

Kevin Tollebeke (Hard Labeur Nazareth): “In één wedstrijd is alles mogelijk”

minivoetbal bekerfinaleMorgen vrijdag wordt in sporthal Bourgoyen in Mariakerke de finale van de Beker van België minivoetbal afgewerkt (aftrap om 21.15 uur). San Siro Deftinge trekt na het winnen van de titel op zoek naar een dubbelslag, Hard Labeur Nazareth trekt op zoek naar een eerste bekerzege. 

 1. RWDM oefent zaterdag eerste keer tegen Standard, Florian Le Joncour en Théo Gécé verlengen tot 2024
  voetbal Challenger Pro League

  RWDM oefent zaterdag eerste keer tegen Standard, Florian Le Joncour en Théo Gécé verlengen tot 2024

  In tegenstelling tot Lierse Kempenzonen en Beerschot houdt RWDM zich voorlopig kalm op de transfermarkt. Met Bryan Smeets en Jonathan Heris werden tot dusver twee nieuwe transfers gerealiseerd. Kylian Hazard, die officieel ook ‘nieuw’ is, was in de tweede helft van vorig seizoen al bij RWDM. Wellicht is het stilte voor de storm, want de club heeft maar één doel: de titel. De vorig seizoen gehuurde spelers Vorogovskiy en Esphestion zouden ook dicht bij een verlengd verblijf staan.
 1. Glenn van Parijs en Stijn Lowette samen goed voor één zege en drie podia in Porsche Carrera Cup in Zandvoort
  autosport

  Glenn van Parijs en Stijn Lowette samen goed voor één zege en drie podia in Porsche Carrera Cup in Zandvoort

  Drie podia en een zege, dat is de oogst van NGT Racing tijdens de derde meeting van de Porsche Carrera Cup Benelux, afgelopen weekend op Circuit Zandvoort en vooral de racende Hasselaars droegen daartoe bij. Glenn van Parijs behaalde zijn eerste zege van het seizoen en blijft zo in de running voor de felbegeerde titel. Hij reed twee ijzersterke wedstrijden, na een wat minder resultaat tijdens de kwalificaties en eindigde derde op zaterdag en won de race op zondag. Stijn Lowette werd tweemaal tweede in de AM-categorie en blijft zo ook meedingen naar de titel in zijn categorie.