Kevin Stilmant kreeg dit seizoen beduidend meer speelkansen bij Leuven Bears.
Volledig scherm
Kevin Stilmant kreeg dit seizoen beduidend meer speelkansen bij Leuven Bears. © Jorghé Van Hecke

Kevin Stilmant met Leuven Bears tegen Limburg United: “Kwalificatie voor Elite Gold blijft het doel”

Basketbal BNXT LeagueZaterdagavond neemt Leuven Bears het in de eigen Sportoase op tegen Limburg United. De Bears proberen na hun duidelijke nederlaag tegen landskampioen Oostende opnieuw aan te knopen met de overwinning. Een vanzelfsprekendheid wordt dat niet, want de Limburgers groeiden de voorbije maanden uit tot een seizoensrevelatie.

 1. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.
 2. Azzeddine Zaidi tovert tegen Hoegaarden-Outgaarden en houdt KHO Bierbeek zo aan de leiding in eerste provinciale: “Ik wil er staan op de belangrijke momenten”
  voetbal eerste provinciale

  Azzeddine Zaidi tovert tegen Hoegaarden-Outgaarden en houdt KHO Bierbeek zo aan de leiding in eerste provincia­le: “Ik wil er staan op de belangrij­ke momenten”

  Het nummer vier Hoegaarden-Outgaarden kondigde zich aan als een lastige klip om te omzeilen voor KHO Bierbeek. Dat bleek ook afgelopen zaterdagavond, al lieten de manschappen van trainer Lavigne zich niet uit hun lood slaan. Dankzij twee goals van uitblinker Azzeddine Zaidi won de fiere leider met duidelijke 3-1-cijfers.
 1. Tim Baele en Moortsele moeten na stuntzege bij Nazareth-Eke nog twee weken wachten op mogelijke periodetitel: “Historische overwinning had nog mooier kunnen zijn”
  voetbal derde provinciale B

  Tim Baele en Moortsele moeten na stuntzege bij Nazareth-Eke nog twee weken wachten op mogelijke periodeti­tel: “Histori­sche overwin­ning had nog mooier kunnen zijn”

  Eendracht Moortsele schreef zaterdagavond al een beetje clubgeschiedenis met een knappe 2-3-overwinning bij zwarte beest Nazareth-Eke. Daar kan op 19 februari nog een paragraaf bijkomen: als VC Zwijnaarde de inhaalmatch van de zestiende speeldag op VC Huise-Ouwegem niet wint, is Moortsele de tweede periodekampioen.