Ondanks zijn versnellingsapparaat een kilometer van de streep in crashmodus ging, won Kevin Lava in Lotenhulle met voorsprong.
Volledig scherm
Ondanks zijn versnellingsapparaat een kilometer van de streep in crashmodus ging, won Kevin Lava in Lotenhulle met voorsprong. © Hans Fruyt

Kevin Lava zit net als in 2012 en 2014 aan vier zeges: “Dit is een goed seizoen, daar ben ik heel tevreden mee”

wielrennen elite z/cKevin Lava (33) is het winnen allesbehalve verleerd. In Lotenhulle boekte hij woensdag zijn vierde zege van het seizoen. De eliterenner zonder contract van Team Dakwerken Stroobant koerst zaterdag in Rekkem en zondag in Melden.

 1. Luc Nilis blijft eerlijk en neemt afscheid van Belisia: “De rol van hoofdcoach is niet echt voor mij weggelegd”
  voetbal tweede nationale B

  Luc Nilis blijft eerlijk en neemt afscheid van Belisia: “De rol van hoofdcoach is niet echt voor mij weggelegd”

  Breaking news in het Bilzerse sportgebeuren, is wel het afscheid van hoofdcoach Luc Nilis bij Belisia. De gewezen Rode Duivel, die anderhalf jaar geleden bij de nieuwe fusieclub Belisia voor het eerst als hoofdcoach aan de slag ging, bedankte donderdagavond bestuur, spelers en medewerkers voor de samenwerking. “Vooral de laatste weken is het hooftrainerschap me zwaar gevallen. Ik heb ondervonden dat die rol me niet echt ligt en dan moet je eerlijk blijven”, licht Nilis toe.
 1. Brian Baerts en Eendracht Termien willen met een goed gevoel de winterstop in: “Onze wagon aan koppeloton vasthaken”
  Voetbal Derde Nationale B

  Brian Baerts en Eendracht Termien willen met een goed gevoel de winterstop in: “Onze wagon aan koppeloton vasthaken”

  De twee resterende wedstrijden voor de winterstop zijn voor Eendracht Termien van bijzonder belang. Met Geel en Sint-Lenaerts treft de Genkse club twee rechtstreekse concurrenten voor een plaatsje in de top vijf. “Wij willen absoluut niet afhaken en ons wagonnetje blijven vasthaken aan de topvijflocomotief”, zegt centrale verdediger Brian Baerts strijdvaardig.
 2. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.
 3. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.