Kevin Lauryssen speelde tegen Arlon zijn eerste officiële wedstrijd voor Lille.
Volledig scherm
Kevin Lauryssen speelde tegen Arlon zijn eerste officiële wedstrijd voor Lille. © Jef Tegenbos

Kevin Lauryssen na de 3-1 bekerwinst van Lille United: “De perfecte afsluiter van een heel geslaagd weekend”

voetbal beker van belgiëKVC Lille United heeft zich zonder problemen geplaatst voor de volgende ronde van de Cofidis Cup. Het versloeg Arlon met 3-1. De eerste bekerwedstrijd van Lille is traditioneel de afsluiter van een stageweekend in het Nederlandse Mierlo. Voor de nieuwkomers, waaronder Kevin Lauryssen, een gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe omgeving.

 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. Stevige Gentse pandoering doet Olsa Brakel wegzakken in het klassement: “Dominantie niet kunnen omzetten in doelpunten”
  Voetbal Tweede nationale A

  Stevige Gentse pandoering doet Olsa Brakel wegzakken in het klassement: “Dominantie niet kunnen omzetten in doelpunten”

  Na een magere één op negen is Olsa Brakel teruggezakt naar de twaalfde stek in het klassement. Na het meer dan verdiende punt op het veld van uittredend kampioen Sparta Petegem vorig week hoopten de troepen van coach Nijst nu ook te stunten tegen leider RC Gent. Zonder vaste waarden als Lambrecht, Ndefe en Nelis domineerde geel-zwart wel de match, maar de doelpunten vielen telkens aan de overzijde. Stilaan is het volgende week tegen Westhoek van moeten.